Kurland FK - VinterCup
Takker for kampen
Kurland FK- VinterCup
VinterCupen avvikles i Fjellhamarhallen

thumb Dugnad 2011 G03 04Lørdag 22.april er det nok en gang klart for vårdugnad på Kurlandsparken. Klubbhus, bane og områdene rundt skal settes i stand for sesongen 2017.

Vi starter opp kl. 11:00, alle lag/treningsgrupper har som vanlig oppdrag som skal løses. Lag som må gjøre mindre innkjøp for å få gjennomført sine oppdrag, tar vare på kvitteringene for eventuelle utlegg. Disse blir refundert av klubben.

Lag som blir fort ferdig med sine oppdrag, hjelper de som ikke er ferdige. De som tar med seg privat verktøy/redskap bør merke disse, slik at en er sikker på å få tilbake private ting når vi er ferdige. Trillebåre er typisk "knapphets ressurs", fint om de som disponerer slik avansert redskap, tar med 😏

Detaljert oversikt over hva som skal gjøres, finner en her:

Vaardugnad_2017.xlsx

Lagledere/trenere oppfordres til å mobilisere blandt foreldre/foresatte. Til flere som kommer, til fortere blir vi ferdige. Annsvarlige for gjennomføring på lagsnivå som har spørsmål til oppdragene, kontakter bane- og anleggsannsvarlig Ole Rosvoll. Som alltid når noe skal gjøres, er det lurt å planlegge litt på forhånd.

Vel møtt!

Ledermøte nr 2/2017