En kald vinterdag
I 2016 ble det lagt nytt kunstgress
Kurland FK - VinterCup
Premieutedling til YRUIL

thumb Oscar og Sigurd dommer på Parken 2016 05Fordeling av dommere til kamper i Barnefotballen på Parken finnes under Kalender/Banedagbok og Excel-ark med dato for når den sist er oppdatert. Kontakt-info til dommere finner du under Trenerinfo/Klubbdommere.
NB: Oppdatert 24.4.

Vi har mange nye klubbdommere iår, som klubben vil følge opp via dommerveileder Finn Heggelund (se bilde nedenfor) og dommerkontakt Klaus Wike. De nye dommerne trenger erfaring og støtte fra alle parter for å utvikle seg videre, så ta godt imot dem og vis Fair Play.
Det gjelder selvfølgelig de andre dommerne også.

Lagleder/trener skal senest 24 timer før kampstart kontakte klubbdommer via mobilnr. og få bekreftet at han er klar for oppdraget. Klubbdommer SKAL gi svar på henvendelsen.

Hvis kamper flyttes (dato eller tid), må dere kontakte dommer på forhånd, og høre om han kan dømme på ny dag/tid. Evt. må dere kontakte en av de andre på dommerlisten.

Finn skal ha beskjed ved flytting av kamp, slik at oversikt kan oppdateres. Det samme gjelder hvis dommer skifter mobilnr. eller mail-adresse.

Det kan kommer endringer i dommeroppsett etterhvert, så følg med under Kalender/Banedagbok.

Finn Heggelund.

thumb Finn Heggelund Dommerveileder 2017