En kald vinterdag
Kurland FK - VinterCup
Premieutedling til YRUIL
I 2016 ble det lagt nytt kunstgress

thumb klubbhus20070721Kurland FK slutter med utleie av klubbhuset til eksterne. Fra nå av vil bare klubbens medlemmer få muligheten til å leie.

Eksterne leietakere som alt har gjort avtale om leie, får selvsagt leie som avtalt.

Det er flere årsaker til at vi slutter med utleie til eksterne. Det krever en del jobb og organisering, og den økonomiske gevinsten står ikke helt i forhold til innsatsen vi må gjøre, for å kunne leie ut. Vi har også hatt noen uheldige episoder, hvor leietakere ikke vasker etter seg, ødelegger inventar, eller griser til utenfor klubbhuset.

Medlemmer av klubben vil kunne leie som før, men bare i helgene. På ettermiddags- og kveldstid mandag t.o.m. torsdag ønsker vi at klubbhuset "holdes av" til egne lag og utvalg.

Styremøte
torsdag 14 desember, 19:00 - 21:30