En kald vinterdag
VinterCupen avvikles i Fjellhamarhallen
Kurland FK - VinterCup
Premieutedling til YRUIL

thumb Tribune og baneAlle seriekamper på Parken i August er nå lagt inn i hovedkalenderen. Fint om trenere og lagledere merker seg følgende i forbindelse med seriekamper:

•  Spill kampene på den banen/feltet som er satt opp. Det blir fort kaotisk, om en starter kamper på "feil" bane.
  • Sørg for at tilskuere holder nødvendig avstand til sidelinjen. Folk som står nærmest "inne på banen" forstyrrer spillet. Det blir også vanskeligere for dommer.
  • Ved 5'er kamper skal tilskuere stå på asfaltkanten, trener/lagleder og spillere inn mot midten av banen
  • Ta i mot motstander på en ordentlig måte, og vis dem hvilket felt de skal spille på. Tilby også garderobe til de som ønsker det.
  • Respekter reglene for bruk av banen. Gi beskjed (på en høflig måte) til de som ikke følger reglene for bruk.

Lykke til med høstsessongen til alle KFK-lag😉

Ledermøte nr 2/2017
torsdag 19 oktober, 18:30 - 21:00