En kald vinterdag
Premieutedling til YRUIL
Fotballkamp barn
Takker for kampen

G034Det var nok store forventninger både blant gutta, trenere og foreldre før kampen mot Fu/Vo i kveld. Kampen var flyttet frem en halv time, det virket som gutta hadde glemt det. Første kvarteret ble vi stående med lua i hånda og se på, samtidig som Fu/Vo hadde bestemt seg for at her skulle det tråkkes til! De rakk score 3 relativt enkle mål før vi våkna og skjønte at kampen hadde begynt. Resten av omgangen jevnet det seg ut.

Pausepraten var mest en påminnelse om at vi måtte ta tak i kampen, ta opp hansken og gi dem større problemer enn det vi var vitne til de første 15min.

Andre omgang starter mye bedre! Vi kommer til sjanser og halve Kurlandsparken jublet da vi trodde ballen gikk i mål på en velplassert heading på corner, men et utrolig tigersprang av Fu/Vo-keeperen reddet mesterlig. Så får vi heller enda en scoring imot, tungt.

Gutta kjemper videre, skyter i stang-keeper-stang-keeper, enda en feberredning på hardt og velplassert skudd...., det er den dagen ingenting går vår vei. Og i tillegg roter vi det til for oss selv i motsatt ende.

Når kampen er avgjort vipper til slutt marginene vår vei, en klarering får en flott bue i et Fu/Vo-bein og går inn over keeperen. Det blir bare et trøstemål, det ender til slutt med et 7-1 tap.

Lærdommen får være at vi må være klare når dommeren blåser igang kampen og at vi må bli tøffere i alle duellene gjennom hele kampen. Nå skal det sies at andre omgang var betraktelig bedre enn første, gutta gjorde et hederlig forsøk.

Styremøte
torsdag 14 desember, 19:00 - 21:30