I 2016 ble det lagt nytt kunstgress
Premieutedling til YRUIL
Fotballkamp barn
Takker for kampen

thumb Trekantfeste forann ødelagtTøffe forhold med mye snø på Parken medfører stor belastning på utstyr og redskap. I dag var det flere ting som ikke gikk helt banegruppa sin vei.

Det hele startet med en sveis i innfestingen på snøfreseren vår, som røyk. Bort med ødelagt freser, og på med brøyteskjær. Ikke lenge etterpå knakk trekantfestet forann på traktoren. Hadde nok fått seg en knekk det også, da vi freset kanter.

Det er ikke så rart at ting ryker, under slike forhold som nå. Ekstremt mye snø må bort fra banen. Traktoren vår er fra 2006, mens snøfreseren ble kjøpt inn året etter. Hard bruk over mange år sliter på utstyret. Ikke så mange som tenker over det, men 30 cm snø på Parken, betyr at sånn omtrent 2000 kubikkmeter med snø må bort.

Vi håper Felleskjøpet / Reinhardt maskin kan hjelpe oss i morgen, fredag. Men det vet vi ikke helt enda, vi er ikke de eneste som etterspør service på snøfresere og annet utstyr for fjærning av snø om dagen.

Mesteparten av banen er grønn, derfor er det ikke noe krise så lenge det ikke kommer enda mere snø.Vi krysser fingrene for at vi får gjennomført nødvendige reperasjoner så raskt som mulig.

På langsiden mot Sandbekkveien har brøytekanten "spist seg litt inn" på banen. Langsiden mot Skihytta er ferdig til forbi reservebenkene.
Brøytekant mot Sandbekkveien

Brøytekant mot skihytta