Fotballkamp barn
Kurland FK- VinterCup
VinterCupen avvikles i Fjellhamarhallen
I 2016 ble det lagt nytt kunstgress

thumb VinterCup 2017 SekretæriatKampoppsett for del 2 (jentehelg) av Kurland FK Vintercup 2018 er nå lagt ut under meny Vintercup. Vi tar forbehold om enkelte endringer fram mot turneringshelgen 3.-4.februar i Fjellhamarhallen.

Vi har etter beste evne prøvd å ta hensyn til ønsker og nivå-angivelser fra påmeldingene vi har mottatt.

Vi vil oppdaterer kamp-resultater på turnerings-siden fortløpende mens kampene pågår.

Kvinner Senior-klassen har hele 7 puljer iår, og disse er delt inn i 4 + 3 puljer når det gjelder kamp-tidspunkt. Her blir det  8-dels finaler på søndag.

Vi har også måttet dele J14-15 klassen på både lørdag og søndag (innledende kamper).

Det er en kabal som skal ta hensyn til både lag, reisetid, dommere og hall-kapasitet/tid.

Det er 6 garderober i Fjellhamarhallen, 2 ved hallen og 4 i underetasjen ved Sekretariat.

Det er egen kafeteria, som vil være åpen mens kampene pågår.

Vi har fått spørsmål om prøvespillere er tillatt. Det er tillatt, så lenge laget leverer inn til Sekretariatet en skriftlig tillatelse fra gammel klubb om at spiller kan delta i turneringen for ny klubb. Det er en forutsetning, for at idretts-forsikringen skal gjelde.

Forøvrig henviser vi til Turneringsreglene, som også ligger under Vintercup-menyen.
Legg merke til at leggskinn er påbudt, og vil bli sjekket av dommer.

Husk at spillerliste skal leveres i Sekretariatet senest 30 minutter før første kamp.

En viktig ting til slutt:
Kampoppsett i pdf-format er statisk. Evt. kamp-endringer legges fortløpende inn i Resultat-arket. Bl.a. har vi noen ledige plasser som vil bli fylt opp, og som kan medføre noe endring i pulje-sammensetning.

Velkommen til Kurland FK Vintercup 2018..

Nabotreff
torsdag 1 mars, 11:00 - 14:00