Kurland FK- VinterCup
Fotballkamp barn
Takker for kampen
En kald vinterdag

Kurland G15 åpnet tirsdag kveld sesongen på Kurlandsparken.

G15.jpg

Med snø i lufta og store snøhauger rundt banen, en nedsnødd tribune og kiosk, og kaldt og surt i lufta.
Det var ikke mye som minnet om seriestart i fotball på Parken.
Likevel var det rundt 20stk(+-) som hadde møtt opp for å se gutta sparke igang en ny sesong med fotball.
En liten sti til kiosken var gravd frem og dermed åpen!

Både spillere og trenerteam var spente på hvordan vi lå an i forhold til en så tidlig seriestart.
Som i fjor, åpnet sesongen hjemme mot Holter. Den gang ble det 10-0 tap, det var det ingen som ville ha en gjentakelse på i år!

Gutta åpnet friskt og kunne faktisk tatt ledelsen etter bare noen få minutter, men avslutningene ble ofte tatt litt stresset før man egentlig trengte. Mye fint spill resulterte likevel til en fortjent 1-0 ledelse etterhvert.

Holter hadde ikke kommet til Parken for å gi bort poengene, og kjempet seg inn i kampen igjen.
Dermed stod det 1-1 til pause.

Etter en flott 1.omg og noen justeringer i pausen, gikk gutta hardt ut i 2.omg også.
2-1 og ledelse, igjen. Skulle det holde til seier?

Kampen hardnet til etter dette, og noen sene taklinger resulterte i et par-tre småskader på Kurlandspillere som måtte ut til behandling. Da kom Holter mer med i kampen og presset Kurland bakover i banen.
To raske scoringer, et langskudd og en heading etter upresset innlegg, snudde plutselig kampen i favør Holter.
2-3 var tungt å få i fleisen, når man hadde jobbet og spilt såpass bra.

Kampen så ut til å "dø ut" etter at Holter gikk opp i ledelse, men så våknet Kurlandsgutta plutselig til.
Presset ble satt høyere i banen og aggressiviteten var tilbake. Og fordi gutta fullførte hver andreball satt 3-3 scoringen ca.10 minutter før full tid.
Dette ga hjemmelaget en enorm energi, og kjøret mot Holterkeeperen bare økte i intensitet.
Det lå en scoring til i lufta, og den kom! Det ekspolderte både på og rundt banen, 4-3 og kampen var snudd igjen!

Nå handlet det om å fortsette det aggressive presset, skvise ut de siste kreftene og holde dette helt inn.
Det var endel tillegg pga skadene tidligere i omgangen og trenerteamet var usikre på hvor lenge dommeren ville la spillet gå, men da han endelig blåste av kampen slapp alle jubelen løs!!!

3 fortjente poeng, i en meget jevn og underholdende kamp, blir godt å ta med seg videre.

Takker alle fremmøtte for støtten, sesongen er igang!

G 2003 - Hurdal (9'er)
søndag 12 august, 18:00 - 19:30
G 2006 - Skedsmo 6 (7C)
mandag 13 august, 18:30 - 19:40