Fotballkamp barn
Kurland FK - VinterCup
Premieutedling til YRUIL

Mange kamper på Parken

Tirsdag 8. mai markerer Kurland fotballklubb sesongstarten og da skal banen fylles opp med spillere i alle aldre, foresatte, ledere, samarbeidspartnere og alle andre med hjerte for klubben!

Selv om sesongen alt er i gang for noe lag, arrangerer Kurland FK kick off for å markere at seriestarten er rett rundt hjørnet for alle lagene i klubben. Spillere i alle aldre med foresatte, samarbeidspartnere, ledere på alle nivåer, styret og alle Kurlandsvenner er hjertelig velkommen til dette startskuddet.

Vi hadde tenkt å bruke 2 timer sammen på banen og sette opp en miniturnering mellom alle lag i Kurland Fotballklubb. Vi bruker da vår nye oppblåsbare ballbane samt resten av banen for å få kabelen i miniturneingen til å gå opp.

Nå er det kanskje noen som tenker at det er kanskje skummelt å spille voksne mot barn, men dette løses ved at jo eldre du er, jo større handikap må du påregne å få tildelt. Det være seg for eksempel spill mens man er bundet sammen og den ene er blendet( bind for øynene), eller spille med støvler osv.

Styret har ønske om å gjennomføre dette for å la alle lag møtes til felles glede og latter. Kanskje vil dette øke motivasjon hos enkelte og antagelig sørge for rekruttering slik klubben ønsker.

Arrangementet pågår i treningstiden til enkelte lag men dette tenker jeg vi alle synes er helt greit all den tid man allikevel får spille fotball.

Påmelding er nødvendig slik at Finn Heggelund kan sette opp turneringsoversikt. Frist for påmelding er 02.05.2018. Det vil være korte kamper med maks 4-5 spillere på banen på hvert lag. En gruppe kan selvsagt ha flere lag.

Klaus vil selvsagt grille pølser til alle og kiosken vil også være åpen.

Håper at dere alle synes dette er en god ide og at lagene stiller med spillere som vil være med.

G 2003 - Hurdal (9'er)
søndag 12 august, 18:00 - 19:30
G 2006 - Skedsmo 6 (7C)
mandag 13 august, 18:30 - 19:40