I 2016 ble det lagt nytt kunstgress
Kurland FK- VinterCup
VinterCupen avvikles i Fjellhamarhallen
En kald vinterdag

FuVo KS 2018 1(FuVo - KS12-0, KS - Gjerdrum 0-7) Kvinner senior startet sesongen med en sterk borteseier. Etter det har det blitt litt motgang.

Ikke så gøy på landet ..

Det var en redusert tropp som tok veien ut på landet til Opakermoen. Vi er i skrivende stund preget av mye skader.

8 jenter har resignert og vi stiller denne kvelden med 14 spillere på papiret, hvorav to hangler litt og skal være super reserver. I tillegg er det kolonne kjøring det siste stykket inn til banen, og vi mangler to stk til kampstart.

Det hele skal for vår del ende opp i å bli en parodi av en fotballkamp. Vi kommer aldri helt godt i gang og Fu/Vo får lov til å score noen veldig enkle mål tidlig i kampen.
Grunnet de ovennevnte skadene er det en del som får prøvd seg (er nødt for :)) og spille på helt nye plasser på banen.

Men så starter marerittet. Det smeller i ankelen på en av våre «nye» stoppere og det ender opp i ambulanse til legevakta (hun lever fortsatt, og vi håper å se deg snart igjen på banen!).
I perioden etter dette får vi til en del spill og kommer oss litt inn i kampen, uten at vi skaper noe særlig. Men vi får lov til å spille litt ball. Men marerittet ender ikke der. Mens Fu/Vo orker mer og putter jevnlig på med mål, mister vi spiller etter spiller. Det smeller nok en gang i en ankel, mens andre hinker av banen med farger av regnbuen på bena. Vi fullfører siste del av kampen med 8 mann, og det går som det da gjerne bør og vi ender opp med ett stygt resultat.
Allikevel klarer noen av oss og holde litt på gleden og ler litt av det hele. Vi kjører solo raid og klikk klakk spill med to mann mot 8 til tider, mens vi andre i forsvar pumper 5-metere så det ljomer i strekken.
Allikevel får vi høre av Fu/Vo’s trener at han kunne se at vi var ett bedre spillende lag enn mange andre i årets 4 divisjon. Jentene vi møter trener tre ganger i uken, og har nok bare der ett bittelite forsprang :)

Ny kamp til uka og vi håper at flere kan føle seg friske og klare for ny kamp på parken.

Ønsker med det alle Kurlands entusiaster en riktig flott 17-mai feiring.

Skade marerittet ..

En uke hadde gått siden forrige kamp, og heldigvis har man evne til å glemme fort og man er klar til ny dyst.

På tirsdag kom Gjerdrum på besøk til Kurlandsparken.Til denne kampen stiller vi med 13 jenter. Hvorav to stk muligens ikke er helt ærlige med legen sin om hva de bruker fritiden sin til, noen som helst vil slippe å spille 90 minutter og flere andre på laget som bare biter tenna sammen.

På grunnlag av dette fåtallet med spillere og den herlige varmebølgen som nå har slått over oss, så holder vi som regel i ett sted rundt 50 minutter.Etter det begynner vi å gå tom.

Vi ligger under 1-0 til pause, men vi rakner jo lenger ut i kampen vi kommer. Gjerdrum har unge og raske bein, og vi orker rett og slett ikke å henge på vi taper til slutt 0-7.
j19 lillestrm 11 0 20080522 silje

Dessverre finnes det ingen cup eller landslagspause... i 4 divisjon for kvinner, noe vi så sårt kunne trengt nå for å få friske bein tilbake på banen.

Men med noen ny ervervelser på gang i kulissene til neste kamp så gir vi aldelses ikke opp og er nok en gang klare for å hente 3 poeng neste uke. Da møter vi Hakadal som står helt uten poeng, og vi håper at de vil stå igjen med en smultring etter kampen mot oss også.

Pass opp for solstikk og forbrenninger i mellomtiden ..

mandag 25 juni, 09:00 - 15:00
tirsdag 26 juni, 09:00 - 15:00
onsdag 27 juni, 09:00 - 15:00