DRIFT AV KIOSKEN PÅ KURLANDSPARKEN

Alle lag i klubben må påregne 1 - 3 vaktuker pr. sesong.

Varesortimentet i kiosken består av: kaffe, te, sjokoladedrikk, brus, vafler, is, pølser, nudler og sjokolade. Prisoversikt finnes i kiosken. Hovedoppgaven til de som betjener kiosken er selvsagt å selge varer. I tillegg skal kioskvaktene betale dommeren i barnefotball mot korrekt utfylt oppgjørsskjema. Vi spanderer også en gratis brus på dommeren etter kamp!

Det er en fordel å sette opp to personer pr. vakt. Barn og ungdom skal ikke ha vakt i kiosken uten at det er voksne tilstede. Kioskvaktene skal ha med 2 l. vaffelrøre. Informasjon til vaktene henger på oppslagstavla i kiosken.

Lagleder gjør avtale med kioskansvarlig om oppmøte første vaktdag, og får overlevert kasse med vekslepenger. Kode til nøkkelsafen sendes per mail. Det blir skiftet hver uke. Lagleder får informasjon på forkant per mail og eventuelt opplæring om bruk av kiosken gis ved fremmøte.

Lagleder har ansvaret for å organisere hvem åpner og låser kiosken, overleverer kasse m/ penger og orientere vaktene. Kassa skal ikke ligge i kiosken over natten. Kassen skal telles opp daglig etter avsluttet vakt. Egen perm med omsetningsoversikt (selvforklarende) står i hylla over oppvaskkummen. Kiosken skal ryddes og vaskes hver dag .

Ved ukeslutt avtaler lagleder med kioskansvarlig tidspunkt for overlevering av nøkler og kasse m/penger. En kontrollerer sammen at kiosken er vasket og i orden, samt at omsetningsoversikt er fylt ut.

OPPMØTE OG ÅPNING AV KIOSKEN ½ TIME FøR KAMPSTART. LÅS OGSÅ OPP DØRA INN TIL KLUBBHUSET; SLIK AT PUBLIKUM FÅR TILGANG TIL TOALETTER.

KIOSKEN STENGES FØRST NÅR SPILLERNE HAR FORLATT GARDEROBEN ETTER DAGENS SISTE KAMP.

Kurland FK`s kioskgruppe ønsker alle lag:

Lykke til med sesongen og kioskvaktene!

Siste Nyheter