Kioskvakter vår 2018

Kvinner Senior

Uke 25

G 05

Det blir en ny runde igjen fra høsten av - vi kommer nærmere tilbake til denne.

Utfyllende info om kiosken - instruks og rutiner - ligger på hjemmesidene kurlandfk.no/anlegg/kiosk

For de fleste av dere er dette kjente ting; men vi minner allikevel om;

• Kiosken skal bemannes på alle hjemmekamper. Dere finner oversikt over disse på KurlandFK.no/kalender.
  • Dere trenger ikke å sette opp kioskvakt dersom det kun er Menn Veteran som har kamp.
  • Dersom det er rolig i kiosken på Senior kampene, kan dere vurdere å stenge kiosken etter at 2. omgang har startet.
  • Husk godt med vaffelrøre de dagene det er flere barne-kamper, minimum 4 liter.
  • Kasse/kontant-beholdning skal ikke ligge natten over i kiosken, dere må selv sørge for å overbringe den til de som skal ha kioskvakt etter dere. Etter siste vakt kan dere la kassa ligge igjen i kiosken, så sørger vi for overlevering til neste lag på lista.
  • Dersom ditt lag avlyser eller flytter kamper, husk å gi oss beskjed sånn at vi kan informere det laget som har kioskvakt-uke.
  • Nøkkelsafe er ved siden av postkassen, til høyre for hovedinngang. Koden får dere tilsendt før deres uke. Husk også å låse opp hovedinngang, slik at lagene får tilgang til toaletter.
  • All sjokolade skal settes i kjøleskap ved stenging av kiosken, hvis ikke smelter det.
  • Kassa skal telles etter hver vakt og omsetningsoversikt skal fylles ut.
  • Påse at alt er i orden, ryddig og rent til neste mann.
  • Lås kiosk og klubbhus

NB! Nytt fra i år et at vi skal ha en kampvert under kampene på parken. Det betyr for oss at en av de to som står i kiosken skal være kampvert. Hvem av dere som skal ta på seg den oppgaven avgjør dere.

Vi er helt i oppstart fasen her men det er tenkt at kampvert-oppgavene skal være ganske overkommelige. Kampvertens oppgave er å bidra til en god ramme rundt kampen preget av Fair play. Kampverten har på gul kampvert-vest. Kampverten skal blant annet:

• Sørge for at garderober, bane og mål er i orden
  • Ønske lagene og dommer velkommen
  • Vise hvilken bane de skal spille på
  • Oppfordre til at tilskuere plasseres på motsatt side av lagene og står godt utenfor sidelinjen.
  • Introdusere dommeren for lagledere/trenere
  • Støtte dommeren og påse at reaksjoner mot dommer er innen rimelighetens grenser
  • Ta en prat med dommer i pausen og etter kamp for å sjekke om det er noen problemer - det er viktig å ta vare på dommerne våre
  • Oppfordre til gode og positive tilrop fra foreldre, og ta kontakt hvis det går over streken
  • Takker begge lag og dommer etter kampen
  • Rydde rundt banen etter kampslutt

På fotball.no har de en kampvert-instruks: https://www.fotball.no/globalassets/klubb-og-leder/kvalitetsklubb/niva1/kampvert.pdf

Bare ta kontakt dersom dere lurer på noe. Er det noe som mangler i kiosken, gi oss beskjed.

Mvh.,

Kjersti, Heidi tlf. 41481596 og Vibeke tlf. 98801341