Det er naturlig nok en del nytt for alle brukere som legger inn artikler og nyheter når ny nettside lanseres og med ny plattform. Vi har imidlertid prøvd å gjøre dette så smidig som mulig ved å lage noen enkle bruksanvisninger slik at du kan komme greit i gang uten at vi trenger å sette i gang et stort opplæringsapparat. Bildene er noe utdaterte, men fremgangsmåten er den samme. Ikonene kan avvike fra nåværende versjon.

pdfHvordan laste opp bilder

pdfHvordan laste opp filer

pdfHvordan legge inn nyhet/artikkel

Alle trenere, lagledere og andre som legger  inn nyheter/artikler på nettsiden til Kurland FK, må registrere seg for å få tilgang til å publisere artikler og nyheter på vår nye nettside.  Det gjør du på følgende måte

• Gå til Hovedmenyen og velg: Logg inn -> Har du ikke en konto
  • Fyll ut og send skjemaet
  • Du vil få en epost til den oppgitte epostadresse som inneholder en aktiveringslink. Den må du aktivere.

Du vil ikke få tilgang til å legge inn nyheter og artikler før en administrator har gitt deg tilgangsrettigheter.
Administrator vil aktivere din konto i løpet av kort tid.

Etter innlogging får du nå opp en Brukermeny under hovedmenyen.

Får du følgende melding når du klikker på Ny artikkel i brukermenyen:  Du er ikke autorisert til å se denne ressursen, har ikke administrator gitt deg tilgangsrettighet, men den er rett rundt hjørnet.

Dersom det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt med oss