EVCt jentelag trakk seg fredag kveld, og vi klarte ikke å fylle denne plassen. Det ble tre walkover-kamper. I alle andre klasser klarte vi å få perfekte puljer, selv med noen sykdomsforfall. Vi er fornøyd med det.

I juniorklassen har Asker, Øvrevoll Hosle 2, Høybråten/Stovner og Ski/Langhus, Oppsal og Fjellhamar gått videre til sluttspill kl. 14.35 og 16.15 på søndag. I jenteklassen møter Lyn Årvoll og Grei møter Skeid 2 i semifinaler kl. 15.10 på søndag.

Seniorklassene har akkurat begynt med sine innledende spill. I morgen er det Lillejenter og Småjenter sin tur, samt sluttspill i alle klasser på ettermiddagen.

Det går stille og rolig for seg, ingen protester foreløpig. En skade hvor sykebil måtte tilkalles.

Dugnadsfolkene som er innkalt, gjør en strålende jobb.

De siste kampene begynner kl. 17.50 i dag, og turneringskomiteen setter pris på en tidlig kveld. I morgen starter vi kl. 09.00.