Bilder
Hvis det er noen som har gode bilder fra kamper og treninger, er det flott om de kan sendes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. slik at vi kan dele dem med alle fra hjemmesiden.

Om laget

Laget består av gutter født 2007.

G J2007

Mange møtte hverandre på Allidretten sesongen 11/12. Har du lyst til å være med, så ta på jogge-/fotballsko, og møt opp på trening!
Er du "litt usikker", så kom likevel og prøv det ut - du kommer til å se at vi har det moro med ball.Smile

Trening for laget kom igang fra mai 2013 og vi er per i dag 15 spillere, 4 trenere og oppmann/lagleder.

Trenere og ledere

Trener/Oppmann/kontaktpersoner:

Oppmann:
Ola Lindh
Mob.: 91819539

Infoansvarlig:
Anne Mette Relsted
Mob: 97179441

Trenere:
Nils Engevold
Mob.: 91895359

Kai Berg
Mob.: 98893992

Mads Kringstad
Mob.: 45391122

Trening

Laget trener på Kurlandsparken tirsdager og torsdager fra 18.30 - 20. Disse banetidene gjelder fra april 2017

Du finner oss på felt 5A og 5B:

Kurlandsparken 5er felt

Vi trener ute hele året, så husk å kle på barnet etter vær og temperatur. For at trenere skal kunne ha fokus på øvelser og veiledning, ber vi om at dere voksene er nøye med å kontrollere klær og utstyr før treningen begynner. Knyt en solid knute på skoene slik at de sitter gjennom hele treningen.

Det er IKKE trening på skolefrie dager (helligdager og skoleferier).

Kamper

Vi er påmeldt med 2 lag til par-serien 2017

Dette vil foregå fra slutten av april til slutten av september, med ukentlige kamper jevnt fordelt mellom hjemme- og bortekamper. Terminliste blir distribuert så snart den er klar.

Klubben stiller med trøyer til alle.

Personlig utstyr er:

• Rød shorts
  • Fotballstrømper
  • Leggskinn
  • Innesko (ikke tillatt med svart såle eller knottesko inne)
  • Kunstgress sko/joggesko
  • Vannflaske

Utstyr kan du på kjøpt hos Comet sport i Lillestrøm. For de som måtte ønske det er også klubbens overtrekksdress å få kjøp på Comet.

Skader

Dersom barnet skulle skade seg enten i kamp eller på treningen, er barnet dekket av en grunnforsikring gjennom Kurland fotballklubb. Som foreldre/foresatte er det viktig at du melder skaden innen det har gått 24 timer etter skadetidspunkt. Skade skjema finner du på www.fotball.no

Husk å ta var på alle kvitteringer for utlegg du måtte ha i forbindelsen med skaden. Alle utlegg må dokumenteres med orginalkvitteringer for at de skal bli refundert.

Hvis noe er uklart, ta kontakt med lagleder/trener for veiledning.