Om laget

Laget består av gutter og jenter født 2008.

G2008

Mange møtte hverandre på Allidretten sesongen 12/13. Har du lyst til å være med, så ta på joggesko og møt opp på trening! Er du "litt usikker", så kom likevel og prøv det ut - du kommer til å se at vi har det moro med ball.Smile

Trening for laget kom igang fra mai 2013 og vi er per i dag 25 spillere, 18 gutter og 7 jenter.

Vi ønsker å lage et eget lag for jenter i løpet av neste år. Men vi ønsker at guttene og jentene fortsatt skal trene samtidig og i noe grad også sammen.

Trenere og ledere

Oppmann/kontaktperson:

Espen Hope Nygaard: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trenere:
Hovedtrener: Jim Wahlberg 41342030 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hovedtrener: Mads Fjørstad 90878543 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjelpetrener: Jon Vegard Røen 93429937 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjelpetrener: Tommy Nordhagen  92812882 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjelpetrener: Glenn Hansen 90253277 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trening

Laget trener på Kurlandsparken hver

• tirsdag kl. 17.00 - 18.15 på felt 5B
  • torsdag kl. 17.00 - 18.15 på felt 5A og 5B.

Kurlandsparken 5er felt

Det er IKKE trening på skolefrie dager (helligdager og skoleferier).

Kamper

7-års serien starter i slutten av april 2015, med kamper på 3-4 forskjellige baner i nærområdet. Vi har meldt på 3 lag i gutteklassen (2x paravdeling, 1x enkeltavdeling)

• Kampene spilles på 5'er baner.
  • Hvert lag består av 5 spillere + innbyttere.
  • Spilletid er 2x25min per kamp.

Kampoppsett Kurland Rød (parserie): https://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId=4537

Kampoppsett Kurland Hvit (parserie): https://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId=4534

Kampoppsett Kurland Blå (enkeltserie): https://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId=149470

Turneringer

Vi stiller med lag på følgende turneringer:

• Trollcup (22. - 24. mai): 2 lag
  • [høstturnering]
  • Løvenstad juleturnering: 3 lag

Utstyr

Klubben stiller med trøyer til alle. Personlig utstyr er rød skjorts, fotballstrømper, leggskinn og passende sko. Utstyr kan du få kjøpt hos Comet sport i Lillestrøm (20% rabatt for KFK medlemmer). For de som måtte ønske det er også klubbens overtrekksdress å få kjøp på Comet.