Om laget

Laget består av gutter og jenter født 2010.

Mange møtte hverandre på Allidretten sesongen 15/16. Har du lyst til å være med, så ta på joggesko og møt opp på trening! Er du "litt usikker", så kom likevel og prøv det ut - du kommer til å se at vi har det moro med ball.Smile

Trening for laget kom igang fra mai 2016 og vi er per i dag ca 15 spillere, fordelt på gutter og jenter.
Vi ønsker å lage et eget lag for jenter i løpet av de neste årene. Men vi ønsker at guttene og jentene fortsatt skal trene samtidig og i noe grad også sammen.

Trenere og ledere

Oppmann/kontaktperson:
Anne Tone Raknes

Trenere:
Endre Holsve
97651618

Trening

Laget trener på Kurlandsparken hver

• Mandag kl. 17.00 - 18.15 på felt 5B

Kurlandsparken 5er felt

Det er IKKE trening på skolefrie dager (helligdager og skoleferier).

Kamper

Det er ikke seriespill for 6 åringer, men vi kommer til å melde oss på i en del turneringer.

Turneringer

Vi stiller med lag på følgende turneringer:

Utstyr

Klubben stiller med trøyer til alle. Personlig utstyr er rød skjorts, fotballstrømper, leggskinn og passende sko. Utstyr kan du få kjøpt hos Comet sport i Lillestrøm (20% rabatt for KFK medlemmer). For de som måtte ønske det er også klubbens overtrekksdress å få kjøp på Comet.