Om laget

Laget består av jenter født 2007, 2006 og 2005. Hvis du ønsker å bli med å spille fotball er det bare å møte opp på trening!

J06 07

J2005

Trenere og ledere

Lagleder/oppmann:
Trond Halvdan Harsvik
98245143

Kasserer:
Fred Are Prestbakmo Hopland
tlf. 92657036
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trenere:
Monica Knutsen,
Hogstveien 22 B,
959 44 849,

Ronnie Hallen
Hogstveien 50
977 14 998

Trond Ryen
Møllesvingen 51,1479 Kurland
916 60 077

Fred Are Prestbakmo Hopland
tlf. 92657036

Treninger

Vi trener på Kurlandsparken på
Mandager kl 17:00 – 18:30 på del 7C
Torsdager kl.18:30 – 20:00 på halv bane

Ta kontakt med lagleder om for å sjekke om det er trening utgår pga kamp eller annen aktivitet.

Kuldegrensen er -8 grader. Vi bruker temperaturen på forsiden av www.kurlandfk.no til å avgjøre om det blir trening eller ikke.

Det er planer om ha en overnattings treningsleir i slutten av sommerferien

Vi trener normalt ikke i skoleferier.

Kamper

Vi har meldt på et jentelag i 06 serien og to i 05 serien.

Turneringer

Vi skal være med i to overnattings cuper og noen lokale cuper utover sesongen.