Om laget

Laget består av jenter født 2008.

Mange møtte hverandre på Allidretten sesongen 12/13. Har du lyst til å være med, så ta på joggesko og møt opp på trening! Er du "litt usikker", så kom likevel og prøv det ut - du kommer til å se at vi har det moro med ball.Smile

Trening for laget kom igang fra mai 2013 og vi er per i dag 15 spillere.

Trenere og ledere

Oppmann/kontaktperson:  Jim Wahlberg 41342030/   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trenere: Hovedtrener: Jim Wahlberg 41342030/   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trener: Anders Eriksen        94000900/  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trener: Anders Sund             41284579/   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trening

Laget trener på Kurlandsparken(1.11.17-31.03.18)  hver mandag og torsdag på banedel 7C 17.00-18.00.

thumb Baneinndeling 7er utg 2

Det er IKKE trening på skolefrie dager (helligdager og skoleferier).

Kamper

Vi har meldt på x lag i paravdeling enkeltavdeling

• Kampene spilles på 7'er baner.
  • Hvert lag består av 7 spillere + innbyttere.
  • Spilletid er 2x25min per kamp.

Turneringer

Vi stiller med lag på følgende turneringer:

Utstyr

Klubben stiller med trøyer til alle. Personlig utstyr er rød skjorts, fotballstrømper, leggskinn og passende sko. Utstyr kan du få kjøpt hos Comet sport i Lillestrøm (20% rabatt for KFK medlemmer). For de som måtte ønske det er også klubbens overtrekksdress å få kjøp på Comet.