Kretsen setter i 2017 opp dommer til følgende av KFKs lag:

• Menn senior 6. og 7. div

Følgende lag må skaffe dommer selv:

• G14 1

Kurland FK setter opp dommer i alle kamper i barnefotballen (7 - 12 år) og for menn veteran.

Oversikt over hvilke dommere som dømmer hvilken kamp finnes i Excelarket  "Dommeroppsett ..." som er publisert under Kalendere Banedagbok.

Dersom oppsatt dommer ikke kan dømme tildelt oppdrag, skal dommeren snarest melde forfall til lagleder på arrangørlaget med kopi til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Lagleder må selv skaffe ny dommer til kampen. Se KFKs dommerliste på denne linken.

Lagleder skal senest 24 timer før kamp ringe/sende SMS til dommer for å bekrefte kampsted, tid og oppdrag. Før kamp skal dommer tas i mot og ønskes velkommen.

Dommere får drikke i kiosken og oppgjør mot regning samme sted.
Dommerhonorar og regning 2017:
Dommergodtgjørelser_for_sesongen_2017_KFK.docx

KFK_Dommerregning_2017.xls

Dommerkontakten ønsker at laglederne sender inn vurderingsskjema:
KFK_Tilbakemelding_klubbdommer_2013.doc
 på klubbdommerne etter hver kamp til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Her er dommerinstruks for klubbdommere:
KFK_Rutine_dømme_kamp_på_Parken_2017.docx

Klaus Wike, dommerkontakt
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 90 03 92 47

Siste Nyheter