Mål i vinteropplag

thumb Mål i vinteropplagBanegruppa forbereder vinteren, og vi har derfor plassert noen av målene våre i "opplag". 2 skt 7'er mål og 4 stk 5'er mål er plassert mot gjerdet bak gasstankene. Disse må få stå i fred, til over vinteren.

Årets dommer 2020 Jørgen Haugen, Kurland FK

thumb Dommer Jørgen Haugen 20180828

På NFF Akershus sitt digitale høstkurs idag, søndag, ble Jørgen Haugen fra Kurland FK tildelt pris for Årets Dommer 2020.

Jørgen har vært en aktiv og stabil hoveddommer i Post Nord-ligaen gjennom flere år, og hatt 4.dommer oppdrag i OBOS-ligaen.

Flere av KurlandFK sine  kretsdommere har hatt gleden av å være med i trio med Jørgen, og nytt godt av hans erfaring.

Vi i Kurland FK gratulerer så mye, og håper at du fortsatt har mulighet til å bidra i dommersammenheng neste sesong.

Duk rundt banen

Duk november 2020Banegruppa har lagt ut duk på deler av arealene rundt banen. Hensikten er å begrense uønsket svinn av gummigranulat under vinterdrift. Da er det fint om duken får ligge i fred, og at en så langt det er mulig unngår trafikk på arealene som er dekket av duk.

Formiddagstreff V/Oddrun
torsdag 26 november, 10:00 - 14:00