Fotballkamp barn
Kurland FK- VinterCup
VinterCupen avvikles i Fjellhamarhallen
En kald vinterdag

thumb Nabohjelp fra LøvenstadNår det kniper litt, er det godt med gode naboer. Vi fikk ikke freset vekk brøytekantene denne uken, da freseren vår havarerte. En kaffe med banemannskapet på Løvenstad i dag tidlig, var ett godt trekk. Georg svippet nedom, og freset for oss i formiddag.

Ikke morsomt å stå uten freser i disse dager, mange år siden det var så mye snø på Kurland. Etter en kjapp telefon til Per Reed fredag ettermiddag, ble vi invitert på kaffe på Løvenstad i dag tidlig. Ole og Hans fra banegruppa tok turen, med håp om at vi muligens kunne få låne noe utstyr fra våre kollegaer i naboklubben. Per Reed og Georg Szyperski drifter kunstgresset på Sandbekken, på samme måte som vi gjør (sammen med Svein) her på Kurland.

Etter en hyggelig prat, og god kaffe, hvor vi diskuterte felles utfordringer oss "bane folk" i mellom, ble vi enige om at det mest effektive var at Georg svippet nedom oss med både traktor og fres fra Løvenstad. De har litt større traktor en oss, og også større freser.

Hjertelig takk til Georg, som uten å blunke klemmer til med ett par tre ekstra timer med traktor og fres en lørdag, på en bane han faktisk ikke har noe annsvar for. Sporty gjort.

Bildet nedenfor viser Georg "in action" på Parken. Og, når det kommer til snøfresere, så har faktisk størrelsen noe å si...😜

Snøfreser fra Løvenstad

Sesongavslutning for seniorlagene
lørdag 20 oktober, 14:00 - 23:59
NFF Grasrottrener, Delkurs 1: Barnefotballkurset
mandag 22 oktober, 18:00 - 22:00
Styremøte
tirsdag 23 oktober, 19:00 - 21:00
Bursdag Lotte
onsdag 24 oktober, 16:00 - 21:00

Oppsal 2003 Elite
lørdag 20 oktober, 10:30 - 12:00
J 2006 - Gjerdrum (9B)
torsdag 25 oktober, 18:30 - 19:40
Nye treningstider Vinter
torsdag 1 november, 08:00 - 17:00
Løvenstad Cup
søndag 4 november, 08:00 - 16:00

Webkamera

webkam lockr

Vi har 151 gjester og et medlem på besøk.