I 2016 ble det lagt nytt kunstgress
Fotballkamp barn
Takker for kampen
En kald vinterdag

KFK Skjetten24.0418 etter kampen(Hakadal - KS 3-0) Imens det sparkes trenere i eliteserien og andre gode ligaer, så er det andre som beholder jobben uansett- på godt og vondt. Det er en tøff periode for damelaget med en tynn stall og stadige formasjons bytter. Men det sies at når man står til halsen med møkk, så er det lurt og ikke henge med hue.

Denne tirsdagskvelden tilbrakte vi på en plass man ikke kunne tru at nokon kunne bu. En plass der snapchat filteret viser traktorer og kumøkk spredningen har slått ut i full blomst. Men man skal ikke kimse av hardt arbeidende bønder. Smultringen deres ble dessverre til en bolle denne kvelden.
Vi hadde en god, men ny offensiv plan om å bruke kantene våre da vi endelig har fått med noen ben med fart i som kunne utfordre fremover i banen. Vi hadde på nytt en helt ny forsvarsrekke, imens den eneste stabile posisjonen vår er keeper plassen. Noe man biter seg godt merke i allerede fra start. Nok en gang holder keeper oss inne i kampen, da deres spiss er for rask for vårt forsvar. Det kommer redninger av toppserieklasse og undertegnede får frysninger av å se hvordan ei dame på førr’ kan gjøre det hun gjør. Dette bør inspirere oss andre, men vi får aldri ballen i mål. Vi skaper noen cornere og noen små sjanser, men må innse at vi ligger under til pause.

Vi gjør noen endringer etter hvilen, og det er en bedagelig fotballkamp på en kveld som gir deg flashback tilbake til varme dager på Norway cup. Og sjansene får vi. Undertegnede får blant annet lov til å komme nesten alene med keeper. Da det mest sannsynlig er ett år siden sist man fikk en slik sjanse, så stokker det seg helt og keeper redder også i denne enden av banen. Vi har en kjempesjanse på corner, men tyngdekraften gjør at keeper er unormalt raskt nede og redder på mesterlig vis.

Kampen ebber ut i tap 0-3 og alt føles tungt og håpløst. Men jeg vet at miraklenes tid ikke er over, og når alle friske ben er tilbake på plass kan jeg garantere at vi vinner i retur oppgjøret mot Hakadal.
I mellomtiden kjemper vi videre og man må ikke glemme at vi er ett nyoppstarta lag. Jeg kan erindre anerkjennede trenere som har sagt år etter år at ; det tar tid å bygge opp ett lag... ;)

NFF Grasrottrener, Delkurs 1: Barnefotballkurset
torsdag 18 oktober, 18:00 - 22:00
Sesongavslutning for seniorlagene
lørdag 20 oktober, 14:00 - 23:59
NFF Grasrottrener, Delkurs 1: Barnefotballkurset
mandag 22 oktober, 18:00 - 22:00
Styremøte
tirsdag 23 oktober, 19:00 - 21:00

J 2005 - ? (9'er)
fredag 19 oktober, 19:00 - 20:30
J 2006 - Gjerdrum (9B)
torsdag 25 oktober, 18:30 - 19:40
Nye treningstider Vinter
torsdag 1 november, 08:00 - 17:00
Løvenstad Cup
søndag 4 november, 08:00 - 16:00

Webkamera

webkam lockr

Vi har 394 gjester og et medlem på besøk.