I 2016 ble det lagt nytt kunstgress
En kald vinterdag
Fotballkamp barn
Takker for kampen

thumb Borgen KS 18 GarderobeGPS’en viste 28 minutters kjøring ut til Borgen kunstgress, men der ute har bompengene fått bein å gå på. Etter ett snaut kvarter på fine motorveier kunne man skimte en ny og flott kunstgressbane som endelig var byttet ut med den godt og vel brukte potetåkeren som lå der tidligere. Da noen på laget hadde plottet inn Borgen i Asker og tenkte at turen tok 45 minutter, så var de fleste relativt tidlig på plass i garderoben.

Stemningen der er det ingen som kan ta ifra oss. Vi blir enige om å legge vekk all taktikk prat, og fokuserer videre på de tre stikkordene vi har laget oss for året; innsats, vilje og engasjement.

Hadde en kamp bare inneholdt en omgang av 45 minutter i 4 divisjon kvinner, så kan jeg garantere at vi hadde ligget mye høyere på tabellen..

Vi ligger under med «bare» 2-1 til pause, og det er ett tempo i kampen som passer godt for oss.
Men så kommer den beryktede 2 omgangen og folket faller fra like ille som slaget på Stiklestad. Flere på banen spiller med smerter og de ser på hverandre med fortvilelse i blikket. Lufta går litt ut av ballongen da dommeren kan fortelle oss at vi kun har spilt 22 minutter av 2 omgang..

Samme mann, ikledd en selvlysende grønn drakt med diverse utmerkelser fra glansdagene, gikk sakte og rolig bort og ga keeperen vår en klapp på skulderen. Han mente hun trengte en oppmuntring etter og ha hentet ut ballen for n’te gang. Vi taper tilslutt x-1.

Akkurat i dag føles det ikke ut som om det er så fryktelig mange år igjen til man tar en Mads Hansen variant, legger fotballskoa på hylla og lager en ny sommerhit ...
-jeg trenger ikke trene, for jeg kan operere ;)

Neste uke blir det kanari grill og tramping på fugler i vår egen leikegrind. LSK kommer på besøk.
Om du ønsker å se og støtte denne fine gjengen i motgang så avdukes kampen neste tirsdag kl 20.15.

NFF Grasrottrener, Delkurs 1: Barnefotballkurset
torsdag 18 oktober, 18:00 - 22:00
Sesongavslutning for seniorlagene
lørdag 20 oktober, 14:00 - 23:59
NFF Grasrottrener, Delkurs 1: Barnefotballkurset
mandag 22 oktober, 18:00 - 22:00
Styremøte
tirsdag 23 oktober, 19:00 - 21:00

J 2005 - ? (9'er)
fredag 19 oktober, 19:00 - 20:30
J 2006 - Gjerdrum (9B)
torsdag 25 oktober, 18:30 - 19:40
Nye treningstider Vinter
torsdag 1 november, 08:00 - 17:00
Løvenstad Cup
søndag 4 november, 08:00 - 16:00

Webkamera

webkam lockr

Vi har 385 gjester og et medlem på besøk.