En kald vinterdag
Kurland FK- VinterCup
VinterCupen avvikles i Fjellhamarhallen
I 2016 ble det lagt nytt kunstgress

Borgen KS 18 kampropSola skinte godt og lavt denne kvelden, bak hoppbakken vi i mitt årskull kalte for «Hoashagga». Planen ble å vinne på mynt og krone, så motstanderen skulle få slippe å se både ball og spillere i lange 45 minutter. Vi «vant» sidebytte og planen funka- så langt.

Lillestrøm stod på motsatt banehalvdel og vi rakk vel knapt å få i gang måltavla før det stod 0-1 på blokka. Det skal sies at oppvarmingen før denne kampen var under all kritikk, men det er tungt å få baklengsmål så tidlig.

Vår faste keeper satt i samme øyeblikk på flyet til sydligere strøk, så dette var ingen god start for vår tøffe yngstemann på laget som tok oppgaven som keeper denne kvelden.

Men det skulle bli en morsom kamp allikevel.

Vi produserer sjanser og Lillestrøm spiller mye ball. Plutselig ut i andre omgang står det 3-4 på måltavla. Vi ser på hverandre og tenker ; Jøss, her er det faktisk muligheter for utligning.

Vi har ett kvarter i andre omgang hvor vi virkelig viser hva vi er gode for. Plutselig presser vi høyere, bryter baller på midten, gir de litt juling og skaper flere sjanser.

Lillestrøm blir mer og mer irriterte og det ender tilslutt opp i gult kort til Lillestrøms trener som river seg i håret av visse offside avgjørelser.

For ikke å snakke om en foreldregruppe fra samme lag på tribunen som kaster fra seg noen gloser så det går ekko i garasjene oppi Kornstien.

Nå er vel vår spillergruppe’s foreldre ganske ferdig med å følge oss opp på tribunen, men det er trist å høre og se hvordan man som voksen kan finne på å opptre iblant. Flott med engasjement, men den diskusjonen skal vi ikke ta her og nå!

(All ære til vårt mannskap som beholder både ro og hode for på banen var det god stemning)

Tilbake til det gode kvarteret som ender opp med å gjøre oss alle voldsomt slitne. Å lære seg å disponere krefter er nok noe vi må jobbe videre med. Det ender tilslutt opp med seier til Lillestrøm 7-4.

Jeg vil trekke frem vår tøffe keeper for kvelden som gjør en kjempe innsats, samt en ny og meget erfaren dame som spiller sin første kamp for oss i kveld i forsvar. Velkommen skal du være. Da det som vanlig røyner på mot slutten får vi også innpå en super-super reserve iført tights med leggskinn under. Ett fantastisk skue for både spillere og tilreisende som setter punktum på noe som allikevel ble en morsom kveld.

Neste uke kan man vel si at det «endelig» er siste kamp for vår-sesongen med en etterlengtet ferie. Denne kampen også på Kurlandsparken. Det må gjerne møte opp både foreldre og Kurlands entusiaster neste tirsdag kl 20.15 for å vise hvordan man faktisk skal opptre fra tribunen :)

Heia Kurland!

Mål:
Synne 2
Tove 2
Ass:
Husker ikke, bortsett fra en fra hun i tights ;)

onsdag 26 september, 14:30 - 15:30
Formiddagstreff
torsdag 27 september, 10:30 - 14:00
onsdag 3 oktober, 14:30 - 15:30