thumb Kari Mette Stoll 2017Det har kommet en forespørsel til Kurland FK om et lag i klubben kun tenke seg å gjøre litt arbeid under Nebben festivalen som er fra 02.08.2018-04.08.2018.

Kurland FK velger å legge ut denne meldingen på nettsiden vår og ber eventuelt de som kunne tenke seg å stille som foreldre fra et av våre flotte lag gir meg en tilbakemelding. Arbeidet kan bestå av både søppelplukking og vakthold/inngang til festivalen.

Laget som påtar seg dette vil forplikte seg til å stille opp med voksen arbeidskraft og være ansvarlig.

Hører gjerne fra det laget som ønsker å bidra inn med arbeid under disse dagene. Lagkassa kan fylles opp ved dette arbeidet.

Sommerlig hilsen fra

Kari Mette Stoll