Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

KFK_LFKKurland og Løvenstad har besluttet å samarbeide om trening og kamper for lagene i ungdomsfotballen (13 - 19 år) i 2019. Klubbene fikk avslag på søknad til fotballkretsen om såkalt "sammensatt lag" mellom de to klubbene. Løsningen ble derfor jentene registreres som spillere i Løvenstad og guttene i Kurland. Klubbene vil samarbeide om driften av lagene. Nedenfor redegjør sportslig leder Morten Rugtvedt nærmere om samarbeidet.

I sesongen 2018 samarbeidet Løvenstad og Kurland for J05. Lagene fungerte da som samarbeidslag som ble godkjent av kretsen. Dette var veldig positivt for gruppa, og medførte at jentene ble en større treningsgruppe og de spilte med to lag i seriespillet. Lagene var også med på felles turneringer. Dette sørget for at alle jentene fikk spille fotball i nærmiljøet.

Løvenstad og Kurland vil i sesongen 2019 samarbeide for gruppene G03, G04, G05, G06 og J05. Dette for å sikre et godt tilbud til alle de aktuelle gruppene. Vi fikk ikke lov av kretsen til å stille med samarbeidslag i seriespillet 2019 for alle de lagene vi ønsket, det var et unntak at de ga J05 lov i sesongen 2018. Heldigvis har klubbene, i samråd med kretsen, funnet en løsning som medfører at alle spillere får et tilbud i nærmiljøet og at klubbene ikke mister medlemmer. Løsningen blir at alle spillere i de aktuelle årsklassene blir medlem i begge klubber, men de kan kun være spilleberettiget i en av klubbene.

Ut fra de medlemmene som den enkelte klubb har i dag har vi sammen funnet ut at den beste praktiske løsningen for 2019 sesongen blir at guttespillere i Løvenstad melder overgang til Kurland og jentespillere i Kurland melder overgang til Løvenstad. Overgangsskjema vil bli utdelt til alle.

I seriespillet vil guttelagene hete Kurland 1 og Kurland 2 og jentelagene hete Løvenstad 1 og Løvenstad 2, istedenfor Løvenstad+ og Kurland+.

For de enkelte spillere/medlemmer vil det ikke være noen endring i forhold til dagens situasjon. De vil fortsatt kun betale medlemsavgift/treningsavgift til sin «moderklubb». Medlemsavgift/treningsavgift for å være med i den andre klubben ordner klubbene internt. Spillere/medlemmer deltar på dugnader for sin «moderklubb».

Alle de aktuelle lagene vil ha treninger både på Sandbekken og på Kurlandsparken. Hjemmekamper i serien vil også spilles både på Sandbekken og på Kurlandsparken. Lagene skal benytte begge klubbers drakter, spiller de hjemmekamp på Sandbekken skal de spille i Løvenstad drakt, spiller de hjemmekamp på Kurlandsparken skal de spille i Kurland drakt. Alle spillere vil få begge drakter, men de må selv kjøpe tilhørende shorts og strømper på Comet Sport.

Klubbene tror dette blir en god løsning for alle lag og spillere for sesongen 2019. Klubbene vil ha et tett samarbeid gjennom sesongen for alle de aktuelle lagene.

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Vintercup 2020

Kommende aktiviteter

Styremøte
tirsdag 19 november, 19:00 - 21:00
Gry Skaali
fredag 22 november, 16:00 - 22:00
Sesongavslutning for J/G 2012
onsdag 27 november, 17:30 - 18:30
Formiddagstreff
torsdag 28 november, 10:30 - 14:00

Kommende kamper

Ingen hendelser

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 91 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring