Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

thumb Vårdugnad 2019 KontainerDa er den årlige vårdugnaden gjennomført, tusen takk til alle som var med og jobbet. Nå er det rent, pent og ryddig på hele området. Vi oppfordrer alle som bruker anlegget til å hjelpe til med å holde det slik videre utover i sesongen. 

Vi mener det er viktig at vi holder det rent og pent, både på selve banen og i arealene rundt. Søppelbøtter er plassert ut rundt hele banen (forann hver lysmast). Det er også kjøpt inn nye søppelstativer som er "strategisk" plassert ved hovedinngangen til banen, ved nøkkelbryter for flomlyset, og på tribunen. Med maksimalt 30 meter å gå til nærmeste søppelspann, bør det være mulig for de fleste å kaste søppel i nærmeste søppelspann, i stedet for å kaste det fra seg på bakken.

thumb Vårdugnad 2019 ballfangSelv om mye ble ordnet på dugnaden, har vi bestandig noen prosjekter som vi må prøve å løse. Ballfanget mot klubbhuset er i ferd med å gå i oppløsning. I henhold til gjeldende driftsavtale med kommunen, er det de som skal ordne med nytt ballfang. Dette ble påpekt ved en befaring med kommunen våren 2018. Vi har sendt dem mail, og etterlyst nytt ballfangernett. 

 

 

 

 

thumb Vårdugnad 2019 reservebenkerReservebenkene trenger en oppgradering. Vi har i mange år brukt presenning/duk på disse, men det viser seg desverre at dukene gang på gang blir utsatt for hærverk og ødeleggelser. Vi har derfor innsett at en mere permanent og solid løsning må til. Planen er å "kle inn" innbytterbuene med impregnert materiale i løpet av sommeren. Da blir det i alle fall vanskeligere å ødelegge dem, og de vil holde lengre.

 

 

 

Banegruppa oppfordrer alle om å rydde på plass mål etter seg. Vi ønsker målene plassert på kortsidene av banen, når de ikke er i bruk. Still de pent opp side om side, men åpningen inn mot banen (som på bildet av ballfanget ovenfor). Det er også plass til ett par mål mot ballfanget mellom reservebenkene og fyrhus/redskapsbod (der har vi ekstra areal med asfalt). De nye spilleformene som er inført i barne- og ungdomsfotballen de siste årene, gjør at det blir behov for veldig mange mål. Hos oss har vi 4 stk 11'er mål, 6 stk 7'er mål og 8 stk 5'er mål. Totalt 18 stk mål. I tillegg 4 stk "mini-mål", som har faste opphengsplasser på fyrhus veggen. Dersom ingen setter på plass etter seg, blir det fort veldig kaos....

Til slutt kan vi informere om at det vil bli foretatt dyprens av selve spilleflaten i uke 19.  Mandag 06.mai, om alt går etter planen, og værforholdene tillater det (vi må ha relativt tørr bane). Når banen har "satt seg" igjen etter rens, vil vi vurdere behovet for etterfylling av gummigranulat. 

Lykke til med sesongen 2019 til alle klubbens lag😎

 

 

 

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Vintercup 2020

Kommende aktiviteter

Styremøte
tirsdag 19 november, 19:00 - 21:00
Gry Skaali
fredag 22 november, 16:00 - 22:00
Sesongavslutning for J/G 2012
onsdag 27 november, 17:30 - 18:30
Formiddagstreff
torsdag 28 november, 10:30 - 14:00

Kommende kamper

Ingen hendelser

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 215 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring