KS Flisbyen 19 (KS - Flisbyen 9-2) Nok en fin kveld for fotball, og Kurlandsparken skinte om kapp med sola denne nest siste dagen i April. Når kommentarene på sidelinjen haglet med morsomme fraser som at man ikke bare må ha det inn med teskje, men med sleiv- da skjønner du at du driver med riktig idrett.

10 damer møtte opp til dyst, og panikken rakk å spre seg ett øyeblikk for noen, som da forstod at vi hadde «bare» tre innbyttere. Men dette skulle ikke sette preg på noe som helst.

Praten før kampen ble tatt ute på gresset og vi valgte å sette fokus på noe vi følte fungerte godt i forrige kamp. Nemlig å presse høyt fra start og nærmest spille mann-mann (kvinne-kvinne). Da vi begynte å sette presset høyere i den forrige matchen, så fikk vi ett bedre grep om motstanderen.

Så vi klinka til og ga gass fra første spark på ballen. Denne kvelden var det Flisbyen som stod på den andre banehalvdelen. Det skulle ikke ta mange minutter før vi presset Flisbyen til å gjøre flere feil. Vi snapper opp baller, skaper sjanser og scorer opptil flere mål etter bare få minutter. Vi finner en god flyt, kontrer mye og skaper masse sjanser.

KS Flisbyen 19 1

Som de fleste nok har forstått så er ikke Kurland kvinner senior et lag med ekstrem lungekapasitet, så presset dabber sakte men sikkert litt av utover i kampen. Men vi har likevel god kontroll på Flisbyen som aldri blir farlige.

I de siste minuttene klarer Flisbyen å få med seg to scoringer, og kampen ender 9-2 i Kurlands favør. Det er deilig å vinne fotballkamper, og det smaker nok kanskje ennå litt bedre da forrige seier var 18 april 2018.

Vi må allikevel få berømme Flisbyen for sitt gode humør. Vi føler så absolutt med dere og kan godt kjenne oss igjen i følelsen av å tape.

Men det var smil, latter og gode kommentarer hele veien. Tror faktisk også dommeren dro på smilebåndet der ett par ganger.

Takk for kampen.

Målscorere: