Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

Sand KS 19 2(Sand - KS 0-7) Ny uke, ny kamp. I motsetning til de foregående, sene kampene våres skulle dagens kamp avdukes så tidlig som kl 18.15. Heseblesende fra jobb skulle turen gå til Jessheim, og dermed kom vi heller ikke helt unna litt trafikale problemer.

Ved Frogner skulle det brått stå bom stille. Hendelsene på E6 var heldigvis av det mer uskyldige slaget, og det viste seg og være påkjørsel bakfra. Men onkel hadde god kontroll på stedet og vi kunne forsiktig passere de involverte som stod langs veien med koffertene sine, og heldigvis nok var mest opptatt av å rekke ett fly.

Da vi ankommer Sand er vi allikevel først. Verken Diaz eller Tanja hadde velkomst komité, men omsider skulle det dukke opp noen damer som låste oss inn i garderoben. Etter noen minutter på leting etter lysbryter, kom vi oss omsider på plass og kunne fokusere på dagens kamp.

Sand var et nyoppstartet damelag for sesongen. En gjeng med blide damer som på lik linje med oss ønsker seg en mer morsom type mosjon og som også har fast plass på Gulating.

Til en bitteliten forskrekkelse skulle kampen gå på noe man må få lov å tillate seg å kalle en potetåker. Man har blitt rimelig bortskjemt med kunstgress, og litt ballberøring var høyst nødvendig under oppvarming. Men i motsetning til visse tippeligalag som skylder på både vær, vind og underlag, så tok vi også denne på strak arm.

Kampen blåste i gang, og det skulle nok vise seg å være en utfordring når ballen gjerne spratt i alle andre retninger enn den man ønsket. Det tok tid å venne seg til underlaget og man må vel få lov å si at dette gikk litt til Sand’s favør.

 Sand KS 19 1

 

 

 

 

 

Vi sliter med å komme i gang og Sand slår mye langt utifra eget forsvar. Vi får ikke spillet helt til å sitte. Sand kommer på noen overraskende besøk, da det jevnlig blir pumpet opp mot en ensom spiss. Forsvaret vårt får tidvis mer og mer kontroll på angrepsvåpenet til Sand og spillet vårt begynner å sitte. Vi kommer på en del kontringer på kantene og etterhvert får vi inn to mål før dommeren blåser av til pause.

Etter hvilen har vi mer kontroll på ball. Vi støter tidligere opp i spillere og vi gjør det vanskelig for Sand damene å komme seg ut av forsvar. Dette skaper en hel del store sjanser og det belønnes med flere mål. Sand kommer på noen farlige visitter, men både forsvar og keeper jobber hardt så vi beholder smultringen. Når kampen ebber ut og dommeren blåser av, vinner vi komfortabelt kampen 7-0.

Sand KS 19 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Det må trekkes frem at etter en del store og misbrukte sjanser så scorer endelig vårt nyeste tilskudd Marthine sitt første mål i Kurland trøya.

Grattis!

Nok en gang en vel gjennomført kamp og en hyggelig gjeng med motstandere. Det har gått oss nyss for øret at det skal bygges ett nytt anlegg på Sand, og vi gleder oss med dem til å få møtes igjen en gang på kunstgress :)

Målscorere:
Synne 1
Stine J 1
Marthine 1
Melanie 1
Aamold 3

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Vintercup 2020

Kommende aktiviteter

Styremøte
tirsdag 19 november, 19:00 - 21:00
Gry Skaali
fredag 22 november, 16:00 - 22:00
Sesongavslutning for J/G 2012
onsdag 27 november, 17:30 - 18:30
Formiddagstreff
torsdag 28 november, 10:30 - 14:00

Kommende kamper

Ingen hendelser

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 77 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring