Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

KS Skedsmo 2019(KS - Skedsmo 1-5) Noe nok de fleste som er glad i fotball er enige om, er at fotball er følelser. Fotball er lidenskap og nærmest en livsstil. I kveld skulle vi virkelig konstantere denne påstanden og få kjenne litt på hele greia. Skedsmo var på besøk på Parken.

Tidligere på dagen lød mottoet for kvelden at Parken skal være vår huskestue, at vi ønsket Skedsmo velkommen til Parken, men de skulle sendes hjem som slakt. Dette skulle vise seg å slå ut rimelig feil.

Sesongen vår med 7’er fotball har startet på best mulig vis. Vi har fått masse gode opplevelser, møtt flere hyggelige lag og ikke minst fått score masse mål. Det meste av det vi savnet veldig i fjor, men denne kvelden skulle bli en litt annen.
Kampen blåses i gang, og det går ikke mange sekundene før vi virkelig skulle få kjenne Skedsmo på kroppen. At andre lag kan være mer fysisk sterke enn oss kan vi takle, men dette var noe litt annet. Det kom inn den ene grisetaklingen etter den andre og for å sitere noen på laget så var det iblant redsel for lemlestelse. Skedsmo tar oss virkelig på senga og scorer ett tidlig mål. Like etter utligner vi og humøret har det med å endre seg noe etter en scoring. Men kampen blir fortsatt preget av mye farlig spill som setter oss litt ut, og Skedsmo kommer tilbake og scorer 2-1 før pause.

I pausen er det mye frustrasjon som skal ut. Vi snakker alle om hvordan vi skal hevne oss og hvordan vi skal knekke både ben og armer på disse råtassene. Men da pulsen får senket seg og hjernen får tilbake litt oksygen, så er vi alle enige i at sånn oppførsel vil vi ikke være bekjent av. Vi skal utpå igjen og spille vårt spill, for da spiller vi faktisk ball i hatt med Skedsmo.

Andre omgang starter egentlig ganske identisk med den første. Grisetaklingene kommer som perler på en snor, og tålmodigheten er i ferd med å renne ut. Hadde det vært riktig kunne dommeren ha delt ut en hel kortstokk, men han velger dessverre å la være. Det hele ender heller opp i ett Kurland lag som ikke lenger vet helt hvor de skal gjøre av seg og vi taper til slutt 5-1.

Mye lærdom å ta med seg fra en sånn kveld. Noen mister hodet, noen rister på hodet og andre ønsker heller å vinkle det hele inn på noe positivt. Som f eks at «Vi møter dem heldigvis ikke flere ganger i år ...»

Målscorer:
Aamold 1

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Kommende aktiviteter

Formiddagstreff v/Dagny
torsdag 28 mai, 10:30 - 14:00

Kommende kamper

G 06
lørdag 30 mai, 12:00 - 14:00

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 429 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring