Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

KS Bøn 19(KS - Bøn 2-3) Kampene til kvinner senior kommer som perler på en snor. I årets 7’er kvinner serie er det hele 17 lag, så det er nok med kamper som skal spilles. I dag skulle kamp nummer seks i rekken avdukes og det var Bøn som kom på besøk til Kurlandsparken.

Det er lite vi vet på forhånd om Bøn. Det eneste vi visste var at de hadde to seire, to uavgjort og ett tap og at de holder til ute et sted der hvor riksforsamlingen gjorde noe godt i 1814.

Etter mye smøring, sportstape og musikk i garderoben er vi klar til å gi Bøn kamp til døra. Men denne gangen skulle døra slå litt feil vei i åpningsminuttene. Bøn kjører samme stil som oss med høyt press, og etter få minutter kunne man med litt dårlige holdninger vel tenkt at bussen allerede var parkert. Det tok ikke mange lang tid før ballen satt i nota og vi lå under tidlig med 1-0.

Men dette med holdninger er en viktig del av fotballen, vi viser god moral og jobber oss sakte men sikkert godt inn i kampen. Vi får til en del spill og kommer på farlige visitter på deres banehalvdel. Det skulle gå 27 minutter før vi får uttelling. Nok et mønster angrep fra denne berømte boka, som resulterer i utligning og vi går til pause på stillingen 1-1.

Dette var en kamp for muskler. Det blir mange gode nærkamper og alle blør for drakta så det synger i leggskinna. Etter 40 minutter skal vi på nytt få krangle ballen inn i mål. Vi leder 2-1!

Men Bøn har heller ikke tenkt å gi seg. De er gode på kontra og etter en periode med mye trøkk fra gjestene utligner de til 2-2.

Det er aldri moro med baklengsmål, men geipen henger ikke helt nedpå knea allikevel. Vi produserer en del sjanser og henger med i kampen, men mot slutten får dessverre Bøn lov å sette ballen i nettet. Det ender 3-2 til gjestene i kveld.

Bøn var virkelig et lag som visste hvordan de skulle spille 7’er fotball. På en måte så er det greit å tape mot et lag som viser seg å være hakket bedre enn deg. Men uten all den innsatsen vi la ned i dag, så kunne det sett så utrolig mye styggere ut. Vi tar kun med oss det positive fra denne kampen, og jobber videre ut mot neste ukes kamp mot Dalen.

Målscorere:
Stine M - 2

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Vintercup 2020

Kommende aktiviteter

Gry Skaali
fredag 22 november, 16:00 - 22:00
Sesongavslutning for J/G 2012
onsdag 27 november, 17:30 - 18:30
Formiddagstreff
torsdag 28 november, 10:30 - 14:00
Klubbdommersamling
torsdag 28 november, 18:30 - 21:00

Kommende kamper

Ingen hendelser

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 99 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring