Dalen KS 19(Dalen - KS 2-2) Kamp igjen og motstanden i kveld var Dalen. Den veien ut mot svenskegrensa som får selv den mest stabile mage til å kjenne det river litt i tarmene gjennom skauen. Men jeg tror alle beholdt en god pH verdi og ankom Kinnveien uti Gan i god tid før kamp.

I dag skulle vi møte et lag som faktisk stod med smultring etter 7 kamper. Trua på 3 poeng i dag var stor, men det er dermed ofte også fallhøyden da man møter en antatt dårligere motstand. Det ble mye prat om og ikke undervurdere, for i 7’er kvinner senior serien kan nemlig alt skje. Mange resultater lyver gjerne litt ift kampbildet.

Kampen ble noe forsinket da vi trodde vi ventet på en ledig bane. Men dommeren ankom og hadde vel strengt talt mer han skulle få gjort denne kvelden, så han ga ordre om og få på plass banen på den andre halvdelen istedenfor. Dalen var på pletten, henta mål og skulle sette kjegler på plass for å sette sidelinjen. Men dommeren sa seg ikke helt fornøyd og utvidet banen såpass mye at vi alle så på hverandre som spørsmålstegn. Kampen skulle plutselig avdukes på en halv 11’er bane. Dalen var visstnok vant med at hjemmekampene deres ble spilt slik, men dette ble litt voldsom kost for oss damene fra Lørenskog. Jeg vet ikke om noen har sett hvor liten 7’er banen er blitt på Kurland, men da kan du nærmest tenke deg at denne banen var ca det dobbelte. Men her fikk man bare gjøre det beste ut av situasjonen og ta utfordringen på strak arm.

Kampen blåses i gang og de første minuttene bruker vi på å finne litt ut av størrelsen på banen. Avstandene blir lange og pasningene må slåes hardere og lengre. Avstandene mellom ledd blir også til tider store og Dalen utnytter dette og setter det første målet ganske tidlig.

Det høye presset vi er vant med å kjøre blir i denne kampen litt i overkant av hva vi har kondisjon til og vi velger heller og legge oss litt lavere. Da begynner vi å finne litt ut av det. Vi slår mange gode gjennombrudds pasninger opp på spiss, men tverrliggeren skal dessverre stå i veien. Etter en del skudd både over mål og i treverket så sitter den i kassa. 1-1. Vi fortsetter å trykke på og spissen får mye rom. Vi kommer fint rundt på kantene og får sette ennå en ball i nota. 2-1.

Kampen vakler en del frem og tilbake og det er tydelig at Dalen har spilt en del på såpass stor bane.
I andre omgang tar Dalen ingen sjanser og setter ikke mindre enn tre spillere i forsvar som skal pakke inn vår spiss så de skal få slutt på våre gjennombrudd. Dette gir en del plass til kantene våre og vi kommer til en hel del sjanser. Men dette var kvelden da ballen bare ikke ville flere ganger inn i Dalens mål. Dalen kommer på besøk hos oss de også og da vi sløser med sjanser setter de etterhvert ennå et mål. 2-2 blir etterhvert et faktum. Da dommeren som nevnt tidligere hadde bedre ting på tapeten denne kvelden, legges det ikke til ett sekund og kampen ebber ut i 2-2.

Vi jobber hardt og godt igjennom hele kampen og er absolutt ikke misfornøyd. Noen påstår også å ha fått litt bedre kondis etter harde treninger på Parken, så her går det fremover. Vi tar nok en gang med oss det gode fremover og satser alt inn mot de tre siste kampene før sommerferien.

Målscorere:

Aamold 2

Plogfaret borettslag
tirsdag 27 august, 19:00 - 22:00
RFK Jentefestivalen
lørdag 7 september, 08:00 - 20:00
RFK Jentefestivalen
søndag 8 september, 08:00 - 16:00
Styremøte
tirsdag 17 september, 19:00 - 21:00

Planlagt vedlikehold
tirsdag 27 august, 08:00 - 17:00