Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

KS Eidsvoll 19(KS - Eidsvoll 3-5) Lukten av solkrem og synet av gyldenbrune damer i shorts er langt ifra realiteten i kveld på Kurlandsparken. Denne juni kvelden har bestemt seg for å gi oss hele 9 varmegrader, med regn som pisker oss mitt i fleisen. Ett bilde sier som vanlig mer enn tusen ord og vår ildsjel Finn bryr seg lite om våre ben er gyldenbrune eller om at paraplyen hans har vrengt seg fem ganger. Han vil se damelaget spille kamp mot Eidsvold. Og vet du hva Finn, ekte mannfolk ser kvinnefotball...

I dag møter vi et Eidsvold lag som er fullt opp av unge, fremadstormende jenter. Etter våres bittelille research, tror vi at Eidsvold har både ett 11’er og ett 7’er lag og at her er det jenter som nok har lyst til å vise seg frem.

Og det gjør de allerede etter 6 minutter. Uten å ville skyte meg selv i foten, eller tråkke på noens tær, så har vel Kurland alltid hatt et syndrom når det gjelder å komme i gang fra start. Men Eidsvold skal også ha honnør, for de er flinke til å organisere seg. De plasserer seg godt og vi sliter litt med å finne dette berømte presset vi alltid hiver etter. Vi klarer ikke å følge opp «kvinne kvinne» prinsippet vårt godt nok og etter tolv minutter står det 0-2.

Som så mange ganger før, kommer vi oss mer og mer inn i kampen. Vi klarer å flytte kantene våre opp i press og vi får til en del godt spill. Det resulterer i en scoring og det står 1-2.

Kampen blir ganske tett og jevn, men vi sliter litt med en spiss som får altfor god tid til å ta ned ball feilvendt. Hun får strø noen gode pasninger og vipps så står det 1-3 i protokollen.
Etter passerte 20 minutter får vi til noe som kan ligne et mønsterangrep, ballen blir tilslutt slått inn i feltet og det blir enkelt for en av våre veteraner å sette ballen i kassa. Kampen lever i beste velgående og det står 2-3.

Det skal heller ikke gå mange minuttene før vi er påskrudd igjen, like før pause kommer nok en veteran frem og vi henter inn så det står uavgjort 3-3 til pause.

Pausen går som vanlig med til å hente seg inn igjen og få tilbake en nogenlunde normal hjerterytme. Når gjennomsnittsalderen på laget våres kan tilsi at flere av oss kunne vært mødre til motstanderen, så må det være lov å ta seg en velfortjent pust i bakken.

Andre omgang starter hardt og brutalt for vår del. Dommeren har vel såvidt rukket å få på seg den blaute lua og vantene sine før han må blåse mål til gjestene. Nok en gang ligger vi under og slik holder situasjonen seg igjennom hele omgangen. Vi har en del skudd på mål, men omstillingen fra 11’er mål til 7’er mål er brutal. Og ballen vil seg ikke forbi deres keeper. På slutten av omgangen satser vi offensivt for å prøve og utligne, men det vil seg bare ikke. Istedenfor får Eidsvold kjøre en kontra som de tar godt vare på, og den berømte spikeren i kista blir satt i det 59ende minutt. Det hele ender 3-5.

Vi takker både Eidsvold og en iskald dommer, som nok var vant til et litt mildere juni klima, for kampen. Og ved dyp ettertanke og refleksjon så får man vel bare tenke at det kunne vært så mye verre- man kunne vært Thailand i ett verdensmesterskap i Frankrike ...

Målscorere:
Aamold 1
Maria 1
Lene 1

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Kommende aktiviteter

Formiddagstreff v/Dagny
torsdag 28 mai, 10:30 - 14:00

Kommende kamper

G 06
lørdag 30 mai, 12:00 - 14:00

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 361 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring