Skjetten KS 19 1(Skjetten - KS 2-4) I dag skulle den siste kampen før sommerferien avdukes. Gradestokken på det velkjente kunstgresset på Skjetten viste 24 grader, og vi møtte som vanlig opp en time før kampen. I dag er vi hele 12 kvinner som skal spille kamp, og det er flere enn vi stilte opp med til noen av 11’er kampene i fjor!!

De tolv fremmøtte får god tid til både skravling, opplading og oppvarming ute i det deilige sommerværet. Alt dette før i det hele tatt vertene skulle vise seg på stadion. I påvente av Skjetten sitt 7’er damelag ble vi nesten nervøse for at de valgte walk-over på eget gress, men noen minutter før kamp dukker det opp en og annen dame ut fra nabolaget. Vi var klare til kamp!

Skjetten KS 19 2

Skjetten sitt lag er vel helst det vi vil kalle en gjeng med glade mosjonister. For en gangs skyld kan vi vel si at vi hadde en yngre gjennomsnittsalder enn motstanderlaget. Men Skjetten skulle bite godt ifra seg. Som nevnt tidligere var det varmt. Om det var varmen eller Skjetten sine damer som dro tempoet ned det vites ikke, men det skulle lenge bli en litt for jevn kamp.

Vi er flinke når vi kommer fremover på banen til å ligge bredt med kantene og spiller oss oppover til sjanser. Men når Skjetten ligger med 7 fagre kvinner innenfor sin syv-meter, så får vi det litt vanskelig når det kommer til avslutninger. Vi spiller flipperspill fra den ene kanten til den andre, men vi får ikke ballen i mål. Det må et skudd til fra distanse før det skjer noe. Og her må vi få berømme ennå et nytt tilskudd vi har fått inn i gruppa dette året. Ikke bare trekker hun gjennomsnittsalderen betraktelig ned med sine 16 år på baken, men hun fighter som ei skikkelig dame i alle dueller. Og i dag, etter 18 minutter får hun en tå på ballen fra dette skuddet, så den havner i mål bak keeper. Gratulerer med din første goal, Julie!

Resultatet holder seg til pause, men vi er ikke helt fornøyde med innsatsen. Det var rullator tempo ute på matta og vi virket litt tunge. Skjetten får lov til litt for mye.

Andre omgang skal starte litt ruskete den å, så etter 38 minutter står det 1-1 i protokollen. Men vi går rett i angrep og viser at dette vil vi ikke ha noe av og 2-1 til oss etter spilte 39. Skjetten rakk vel såvidt å ta avsparket etter vi har scora, så gjør vi det litt vanskelig for oss selv i forsvar og Skjetten får enkelt lov å tuppe ballen i mål. 2-2.

Nå skjer det ting raskt. Så raskt at den signalgule dommeren ikke alltid får med seg om det er corner eller keepers ball. Men Kurland nekter å gi opp og går i angrep igjen. Det høres enkelt ut, men det meste er enkelt når du kan det. Vi går opp i 3-2 ledelse.

Skjetten har fortsatt lyst til å være med i kampen, tross sin høye snittalder holder de hodet over vannet, men de fomler mye og tupper baller litt i hytt og gevær. Vi spiller mer ball sammen fremover og kommer ofte til fine angrep og etter 53 minutter belønnes vi med 4-2.

Vi skal virkelig ha for at vi ikke gir opp. Dette var vel kanskje ikke den dagen hvor vi var på vårt beste, men det er jo en styrke det også og vinne kamper på en litt mindre bra dag.

I skrivende stund før sommeren ligger vi på en sjette plass av sytten deltagende lag. Det må vi vel få lov til å si oss ganske så fornøyde med.

Da vil vi få ønske våre trofaste, ikke så trofaste og nye og gamle lesere en riktig så god sommer. Men fortvil ikke, allerede 19 august kan du høre fra oss igjen så stay tuned for more action fra oss damene på Kurland til høsten.

God sommer!

mandag 16 september, 18:30 - 19:40
MS 2 - Sand
tirsdag 17 september, 20:15 - 22:00