Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

thumb Reservebenker nye 2019Mens de fleste lagene i klubben har sommerferie, har vi fått på plass nye reservebenker. Presenning som vi brukte før, ble dessverre stadig ødelagt, og vi måtte bytte etter få år. Nå har vi satset på en mere solid løsning, og kledd inn rammene med impregnert materialer

Resultatet ble riktig så bra. Så får vi bare håpe at benkene får stå i fred, og ikke blir utsatt for hærverk. Kjekt å ha en plass å sitte i le for vær og vind, både for trenere og spillere. 

I bakkant av de nye benkene, er det bygget ett lite lagerrom. Tanken er at disse skal benyttes til å lagre vant for 3 v 3 baner, som klubben har bestillt. Disse er da hovedsakelig beregnet på de yngste spillerne, og består av moduler som kan settes sammen til en minibane på 10 x 15 meter. 3 v 3 banene kan selvsagt benyttes av alle klubbens lag, i forbindelse med trening. Vi har ikke fått prøvd montering og demontering i praksis enda, men det skal være relativt enkelt. Som for alt fellesutstyr i klubben, må de som bruker banene sørge for å sette disse på plass igjen, etter bruk. Blir spennende å teste ut, banene skal etter planen leveres i løpet av august. 

 

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Vintercup 2020

Kommende aktiviteter

Poker menn veteran
lørdag 14 desember, 12:00 - 23:59

Kommende kamper

Ingen hendelser

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 250 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring