KS RFK 19 1Sommerferien har takket for seg, og hverdagene som vi har flest av har sneket seg innpå. Så kan man bare glede seg over at det ikke finnes en eneste rød dag i kalenderen- før jul..

Men heldigvis har vi fotballen, og damelaget tilbake. Riktignok, ikke alle. Som dere kan se av bildet var vi i dag like mange trenere på sidelinjen som vi var innbyttere. En av oss har valgt å rekruttere spillere, og har en baby i magen. Herren i midten har ingen baby i magen, men bare en god og lang sommer bak seg. Undertegnede har en råtten menisk, og er vel mest sannsynlig ute resten av sesongen ...

Men heldigvis har vi nok av damer som liker å spille ball, så vi kjører høstsesong 2019.

Etter en god halvtime i garderoben var vi klare for ny kamp i vår egen lekegrind. I dag skulle vi møte Rælingen. Et lag vi godt kan sammenligne oss litt med, ift treningsmengde og prioriteringer. To fra deres tropp er også tidligere Kurland spillere. Alltid hyggelig å treffe gamle kjenninger.
Men så altfor hyggelig skulle det ikke vise seg å bli.

I første del av omgangen er det vel lov å si at vi fortsatt var litt på ferie. Puslete i taklinger, sent oppe i spillere og det hele gikk litt sakte. Heldigvis gikk det ikke akkurat i rekordfart med Rælingen heller så det hele blir ganske jevnspilt.

KS RFK 19 2

Rælingen kommer på noen visitter og ved en anledning var det litt dårlig kommunikasjon bak hos oss. En våken reaksjon fra motstanderen, som setter ballen forbi vår keeper. 0-1 etter 17 minutter.
Scoringen deres får oss til å våkne litt. Vi finner hverandre bedre og vi spiller pasninger. Ballen havner hos motstanders keeper som gjør en feil i egen målgård. Vi får frispark i god posisjon. Det ropes fra sidelinja at det alltid er ledig i krysset, men ikke noe press der altså. Frisparket ender der hvor det er ledig, og vi har utlignet etter 20 min spilt.

Like før pause melder Tor sin ankomst med sitt ukontrollerte temperament og fruktbarhet. Himmelen åpner seg og Mjølner slår så det dundrer over hele Kurlandsparken. Til tider kunne man tro at det var paparazzier tilstede i dag, men det var dessverre bare lynnedslag. Vi løper til pause med 1-1 og varmer oss i utstyrsboden.

KS RFK 19 3Det bøtter fortsatt ned, men det er like greit å få satt andre omgangen i gang. Med drakter som nå sitter som pølseskinn, går vi ut for å kjempe om tre poeng.

Andre omgang fortoner seg ganske likt med den første. Og det skulle ta fem minutter før Rælingen setter sitt andre mål for dagen. Det er da som så ofte sett før, av sine egne man skal ha det. 1-2. Det skulle ikke gå mer enn fem minutter til før de setter 1-3, og 1-4 etter 45 minutter spill.

Her skal det vel også nevnes at det ene målet er et selvmål. Etter noen ord fra hovedpersonen kunne det meldes om at det ble brukt en hånd på denne scoringen og at det heller burde blitt blåst straffe- som keeper selvsagt hadde redda.... Da hadde jo alt sett så meget bedre ut.

Kampen ebber og man er kalde og blaute utpå der. Noen skylder på været, mens vi andre rister på hodet. Dommeren er mer enn keen på egentlig å bli ferdig med det hele.

Etter 53 minutter får vi et trøstemål og det ender med et litt skuffende 2-4 tap.Men da er første høstkamp unnagjort og det kan ikke annet enn å bli bedre.

Målscorere:
Marthine 1
Myrseth 1

Styremøte
tirsdag 17 september, 19:00 - 21:00
Trenerforum
tirsdag 24 september, 19:00 - 20:30
Formiddagstreff
torsdag 26 september, 10:30 - 14:00
Styremøte
tirsdag 15 oktober, 19:00 - 21:00

G 15 - Ull/Kisa 2