Frogner KS 19 2Potetåker, grus og slitne innbytterbuer var blitt byttet ut med et skue av en idrettsplass. På Frogner i Sørum har de virkelig fått det til og garderoben kunne minne om en spa avdeling hos Petter Stordalen. Men i dag var det ikke tøfler og slåbrok som gjaldt, men den vakre røde Kurlands drakta.

Etter photoshoot og peptalk blant vakre hvite og lyseblå fliser, vandret det en glad gjeng på syv damer ut til oppvarming. Vi ante vel egentlig ikke helt hva som skulle møte oss, men at Frogner lå noen poeng foran oss på tabellen.

Frogner viste seg å være et lag med damer i alle aldre. På treningsgenserne til noen av motspillerne kunne man skimte tallet 02. Noen tenker kanskje som oss at når du er en 02’er så må du jo være nyfødt. Men tida flyr og vipps så kan man altså stille opp i dameklassen på 7’er.
Er det noe vi har lært oss så er det at vi undervurderer aldri noen som helst pga alder. Tipper vel at både pust og kondisjon var et hakk bedre på oss alle da vi selv var 16-17 år.

Man kan vel nesten si at som vanlig så kommer vi litt skjevt ut fra start. Vi har blitt enige om at når vi er såpass få med kun en innbytter, så må vi tenke smart og gjøre enkle valg så vi ikke svir av alt kruttet på en gang. Enten så overvurderte vi egne krefter et øyeblikk, eller så tenkte vi oss ikke godt nok om. Det meste som skjedde var eksplosivt og det ble harehjerte og blodsmak på flere etter slankeballer fra en annen verden.

Etter som minuttene går finner vi roen som vi snakket om og vinner en del baller på midten. Det er dette som skjer da vi scorer det første målet i kampen. Ballen blir stusset i bakrom og spissen vår skyter ball i steget og keeper er sjanseløs. Vi leder 1-0 etter 16 minutter. Frogner er vel sjelden veldig farlige i første omgang, vi rir litt på ledelsen og vi går til pause på 1-0.

Andre omgang skulle ikke bli mange sekunder gammel før utligningen kommer. Vi sover litt i timen og blir straffet hardt. Så og si nesten rett fra avspark setter Frogner ballen i mål. 1-1 i det 31 minutt.
Men herfra og ut viser vi virkelig en vinner vilje som det står respekt av.

Vi jobber oss oppover på kanten og får slått et innlegg. Vi forstyrrer Frogner såpass at de klarer å sette ballen i eget mål ,som tatt ut av en YouTube video. Nok en gang er vi i ledelsen 2-1 og uret viser 36 minutt.

Nå handler ALT om å ri på denne ledelsen. Vi er få og vi er slitne. Når treneren begynner å be laget sitt om å dekke opp Frogner spillere på eget innkast, da skjønner du at lysten virkelig er tilstede for å dra denne seieren i havn.
Frogner KS 19 1

Frogner får noen farlige cornere, men de klarer ikke å få satt ballen bak vår keeper. Man kan si hva man vil, men hvis man vil, så får man det til. Vårt neste mål kommer av ren viljestyrke og kriger instinkt. Ballen jobbes og kriges nærmest inn i mål og gleden over et sånt mål- priceless! 3-1 til oss og det er spilt i 55 minutter.

Men de siste fem minuttene skulle ikke se til å bli noen parademarsj. Vi syns like så godt at det skal være fair play, utjevner selvmål statistikken i kampen, og gjør de siste tre minuttene litt mer spennende enn vi på sidelinjen egentlig behøvde. Frogner får heldigvis ingen flere gavepakker denne kvelden og vi drar hjem med tre poeng i den rosa veska.

Ønsker å berømme alle for innsatsen som blir lagt ned ute på bygda i dag. Vi er få, vi blir slitne, det er klamt og varmt, men vi drar seieren i havn. For en gjeng :)

Målscorere:
Myrseth 1
Melanie 1
(Selvmål 1)

Styremøte
tirsdag 17 september, 19:00 - 21:00
Trenerforum
tirsdag 24 september, 19:00 - 20:30
Formiddagstreff
torsdag 26 september, 10:30 - 14:00
Styremøte