thumb 3v3 bane 1Som tidligere annonsert har KFK gått til innkjøp av 2 stk 3v3 baner. Banene består av moduler som kan settes sammen til ett vant, som avgrenser en bane på 15 x 10 meter. De som har deltatt i "6-års serien" kjenner konseptet. Hensikten med slike "mini baner" er å skape en arena som er tilpasset de minste, og som øker antall involveringer for barna. Kort sagt morsommere og mere utviklende for våre yngste spillere.

En komplett bane består av 22 moduler, 4 stk "hjørne stolper" og 2 stk mini mål. En bane kan relativt enkelt monteres av to voksne på ett drøyt kvarter, uten bruk av verktøy.

Merk at 4 av modulene har en gul "stuss", i stedet for "håndtak" som de andre 18. Disse 4 skal brukes mot målene, slik:

thumb 3v3 bane 2

Ved montering anbefaler vi å starte med ett hjørne. Også smart å starte med å plassere ett hjørnestykke f.eks ved hjørneflagget. Da blir det lettere å bygge snorrett, langs langside og dødlinje, slik:

thumb 3v3 bane 5 hjørne

Resten går "som en lek", og bør være selvforklarende. Det er mulig å montere alene, men en stor fordel å være to. Det optimale er fire, da går det veldig fort. En bør ta seg litt god tid første gang en skal montere. Ikke bruk makt og rå styrke, men "list og lempe". Dette klarer alle. Det skal være 7 stk moduler pr langside, og 4 moduler (+ mål) pr kortside. Husk de riktige modulene på kortsidene mot målene, som avbildet ovenfor.

Banene er jo kjøpt inn for at de skal brukes, så vi håper flest mulig av lagene i barnefotballen tar de i bruk. Veldig gøy å spille med vant, også for de litt større barna.

Banene leveres på egne traller/vogner, og lagres i bodene, i bakkant av de nye reservebenkene. De må selvsagt tas vare på, de som tar de ut, er også ansvarlig for å demontere, stable de på plass på vogn, og trille vognen på plass etter bruk. Lykke til!

3v3 bane 3

3v3 bane 4