thumb Fyrhus november 2019Plutselig ble det vinter. Ganske mye snø har kommet i løpet av helgen, mere i vente i morgen. Undervarmen er i gang, og vi jobber med brøyting av banen. For at banegruppa skal få gjort jobben sin, er det viktig at alle lag passer på følgende fremover:

Alle mål skal opp på hjul og ut på kortsidene av banen etter bruk. 2 stk 11'er mål, 2 stk 7'er mål og 2 stk 5'er mål på hver side (likt fordelt altså). Målene skal plasseres ved siden av hverandre, med åpningen inn mot banen. Ikke sett mål forann brøyteskjæret.

Påse at det ikke ligger igjen gjenstander som drikkeflasker, klær, baller, kjegler o.l etter endt økt. Nedsnødde gjenstander skaper problemer når vi måker banen.

Kommunen har sagt at de vil legge ut veiduk i arealene omkring banen, slik at vi får samlet opp granulat som brøytes av gjennom vinteren. Om det er mulig å gjennomføre dette, kommer an på været fremover. Vanskelig å få til dette med såpass mye snø vi har nå. Men blir snøen borte igjen, håper vi dette kan gjennomføres.

Som vanlig har banegruppa en målsetting om at banen skal være så bra som mulig til første økt, mandag - fredag. Om snøen "laver ned", vil forholdene bli gradvis dårligere utover kvelden.

Foreløpig er det ikke noen planlagte aktiviteter på parken i helgene denne vinteren. Da kan det hende vi av og til velger å la eventuelle snøfall fredag kveld eller lørdag ligge til mandag. Snøen isolerer, og gjør at gassforbruket går ned. Dersom det ligger snø på banen i helgene, ber vi om at banen ikke benyttes. Det blir vanskeligere å få til gode forhold igjen, om snø tråkkes ned i kunstgresset.

MVH/ Banegruppa

Vintercup 2020