thumb Mål i vinteropplag 17 11 2019På innsiden av gjerdet langs veien ned mot klubbhuset, har banegruppa plassert noen mål. Det gjelder 4 stk 5'er mål og to (2) stk 7'er mål. Disse målene er plassert der i "vinter opplag", og må få stå i fred. Vi har så mange mål på Parken nå, at om alle skal stå på banen gjennom vinteren, skaper det problemer når vi skal brøyte snø.

Det er mer nok av mål  som er tilgjengelige for lagene til trening. Vi har 4 stk 11'er mål, 4 stk 7'er mål og 4 stk 5'er mål igjen på banen. I tilegg henger det 4 stk "mini mål" på fyrhusveggen, og det står 4 stk sammenleggbare "mini mål" inne i utstyrsboden. Så det er jo ikke akkurat slik at vi har for få mål tilgjengelig for bruk....

Så minner vi nok en gang om at alle  sette mål på plass etter seg, etter bruk. Opp på hjul, ut på kortsidene av banen, åpningen inn mot banen, likt fordelt på begge sider, og pent side om side (ikke inni hverandre eller i en "haug" på kryss og tvers).

Dette må faktisk lagene i klubben klare å fikse. Det er ikke veldig vanskelig, og gjort på ett lite øyeblikk når en er flere. Er litt større utfordring når en enslig banemann kommer alene på dagtid for å brøyte, og må starte med å renske parken for x antall nedsnødde mål spredd utover hele banen. Sørg for litt "intern selvjustis" når det gjelder dette. Rydd opp etter ditt eget lag, og minn andre lag som reiser fra banen uten å fikse opp, om at dette faktisk er forventet.

Vintercup 2020

Sosial treff G2006