thumb KFK Vintercup 2018 J16 17 kampVi er klar for Kurland FK Vintercup Del 2, for jenter 1.-2.februar i Fjellhamarhallen i Lørenskog, og kampoppsett er laget (se mer info under VinterCup-meny). Som tidligere er det med lag fra flere kretser.

For å gjennomføre et slikt arrangement, er vi avhengig av at Kurland FK lagene stiller opp på dugnad, både i hall og i kafeteria, og leverer kaker. Turneringskomiteen koordinerer dette, og må ha tilbakemelding fra lag-kontaktene med lister over hvilke personer som stiller på vakt når, og de som leverer kaker.

De første kampene starter lørdag 1.2. kl. 08:30 (serie 1 pulje J11-12, innledende J13, J14-15, og KS), og fortsetter søndag fra kl. 08:30 (serie J11-12, innledende J16-17 + 1 KS-pulje, og sluttspill for  J13 og eldre).

Kafeteria er åpen så lenge kampene pågår.
Det kan i perioder være trangt med parkeringsplasser rundt hallen, så vi oppfordrer alle til å samkjøre eller bruke kollektivt.

Velkommen til noen spennende fotball-dager inne i Fjellhamarhallen, både lag, dommere, publikum og dugnadsgjeng.
Husk Fair Play reglene, så vi får gode opplevelser for alle .