Parken aktivitet 2017Hei alle medlemmer av klubben vår.

Lørenskog kommune har pr 03.04.2020 informert om at kommunens idrettsanlegg kan åpnes igjen under visse forhåndsregler.

Det vil være opp til enhver klubb i kommunen å besørge at forhåndsreglene ivaretas slik at anleggene kan holdes holdes åpne.

Ved å åpne anlegget krever kommunen at klubben har vakthold fra kl 1000-1900 hver dag. Dette fordi anlegget skal kunne brukes i henhold til regelverk fra NIF/NFF.

Med dette skal altså klubben sørge for at vi har voksne vakter på banen som skal sørge for at smittevernreglene overholdes i tidsperioden som nevnt over.

Dersom klubben ikke kan stille med slike vakter vil vi altså ikke kunne åpne parken.

Styret har diskutert hvorvidt vi kan ha vakthold på banen for å kunne åpne anlegget igjen men uten medlemmers hjelp vil ikke dette la seg gjøre.

Derfor ber vi om en rask tilbakemelding på om noen kan påta seg vakter fra mandag 06.04.2020 til over påske. Ja det gjelder alle dager.

Kommunen har for øvrig sagt at vi vil få en kompensasjon for dette vaktholdet. Dette vil selvsagt gå til den enkelte eller til laget som stiller.

Tilbakemeldinger sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så snart som mulig slik at vi vet om vi må fortsette å holde stengt eller om anlegget kan åpnes med vakthold.

Her følger link til reglene:

Med vennlig hilsen på vegne av styret Kurland FK

Kari Mette Stoll