Parken aktivitet 2017Fra og med mandag 20.4. er det endelig tilgang til å starte med organisert trening på Kurlandsparken igjen. Foreløpig er det kun åpnet for de eldste i klubben (født 2010 eller senere), og det er strenge regler som må følges i forbindelse med treninger.

Det er dessverre fortsatt usikkert når de mindre barna kan få begynne med treninger.

Det er veldig viktig at dere informerer alle spillere om de reglene som gjelder. Blir ikke reglene fulgt vil dette medføre bortvisning for hele laget.

Følgende regler må følges;

• All bruk av banen skal skje til de tidspunktene som ligger i banekalenderen. De enkelte lagene er tildelt treningstider. Lagene kan booke seg inn i kalenderen på ledige tidsrom hvis de ønsker ekstratreninger.
  • Ingen må gå inn på banen før tiden, og barna må ha følge med voksen før de kan gå inn.
  • Banen må forlates umiddelbart etter treningen.
  • Garderober og toaletter skal IKKE benyttes. Alle må komme ferdig skiftet.
  • Det er maks 5 personer i en gruppe. En gruppe disponerer 1/6 bane. Dette gir at det totalt kan være 6 grupper på 5 personer inkl trener/voksen, totalt 24 spillere på banen (30 når det gjelder seniorlagene)
  • I en gruppe på 5 personer skal det alltid være en voksen person som skal sørge for at følgende regler overholdes;
  • Alltid minst 2 meters avstand, både innad i gruppen og til eventuelle andre grupper (dette gjelder også ved oppmøte og når man venter på å gå på banen, samt når man forlater banen)
  • Det er ikke tillatt med aktiviteter hvor spillere kjemper om ballen, eller på annen måte er i fysisk nærkontakt med hverandre
  • Ikke lov å heade/nikke ballen
  • Ikke lov til å ta på ballen eller annet utstyr med hendene
  • Baller og annet utstyr skal rengjøres før og etter aktiviteten på anviste plasser à Dette må utføres av laget som trener
  • Kjegler og annet utstyr skal håndteres av en og samme person gjennom hele aktiviteten
  • Alle må vaske hender grundig før og etter aktivitet
  • Alle må rette seg etter klubben sine instrukser og pålegg

Her kan du se banetider_korona_2020.xlsx. Disse tidene blir også lagt inn i banekalenderen. Vi vet ikke hvor lenge disse tidene blir gjeldende.

Eksempel 1;

• På mandager kl 18.30 – 20.00 disponerer J 567 hele banen, de kan da totalt ha 6 grupper med 4 spillere og 1 voksen, totalt 24 spillere på banen (hvis de har en voksen til å passe på hver gruppe).

Eksempel 2;

• På mandager kl 20.00 – 21.30 disponerer MS to stk 7-er baner pg KS en stk 7-er bane. MS kan da ha 4 grupper med 5 spillere, mens KS kan ha 2 grupper med 5 spillere.

Hvis dere har noen spørsmål så kan dere ta kontakt med Kari Mette (tlf 950 29 210) eller Morten (tlf 977 25 470).

Formiddagstreff v/Dagny
torsdag 28 mai, 10:30 - 14:00