thumb Dommer Samir Taghizadeh 2019Det ser nå ut til at myndighetene åpner opp for vanlige trenings- og kretskamper fra 1. august for barne og ungdoms-alderstrinnene (opp til 20 år). Da blir det også oppdrag for våre klubb- og kretsdommere. Mer info nedenfor.

Vi kan ønske en ny og erfaren kretsdommer velkommen i Kurland FK. Han heter Samir Taghizadeh og er hoveddommer i MS 4.div og AD i Toppserien (KS) / Norsk Tipping (3.div). Samir har tidligere vært tilknyttet Tveita IL/NFF Oslo, men har dømt i Akershus de siste årene, så han er godt kjent i vår krets. Ta godt imot Samir.

Flere av våre nye klubbdommere (Kristian, Jack, Agnes, Syver, Deniz og Ole) har fått prøvd dømming på Parken i noen G2011 internkamper hittil. Vi prøver å få med flere av dere på nye G2011 og G2012 treningskamper i august.

Da håper vi også at Daniel, Thea og Ingrid kan få en ny sjanse som trio i aldersbestemt treningskamp, og etterhvert i kretskamper.

Så snart NFF Akershus har fått på plass nytt, serie-oppsett for barnefotballen på Parken, lager jeg en fordeling av dommeroppdrag for våre klubbdommere. Serien blir kraftig avkortet pga. corona-pausen, men vi prøver å finne evt. ekstra oppdrag i cuper i nærområdet, hvis disse gjennomføres.

Oversikt over klubbdommere finner du under Trenerinfo-menyen.
Her kommer også klubbdommer oppdragsfordeling etterhvert.

God sommer til dere alle.

Mvh. Finn H.

G14 - LSK