Jenter 2009Terminlistene for KFKs lag fra G/J8 til 16 år er publisert. Du finner Terminlistene under menyen Kalender. Fotballkretsen varsel at det kan komme endringer på listene på grunn av forhold knyttet til coronaretningslinjer, men i all hovedsak er listene på plass.

Omberamming
Omberamming gjøres etter avtale mellom lagene og baneansvarlige i de forskjellige klubbene. Retninglinjer og regler knyttet til flytting finner man på siden Lagenes ABC og punktet Endre kamp på https://www.fotball.no/kretser/akershus/aktivitet/lagenes-abc/#74284

Det kan være lurt å sjekke terminlista for å finne kamper som starter for tidlig eller for sent, ligger før skolen har startet eller i høstdereie, kolliderer med skoleaktiviteter osv. Ta kontakt med motstanders lagleder så tidelig som mulig for å avtale flytting.

Ønsker du å flytte en hjemmekamp, må du finne ledige kampøkter på Parken. Da må du inn i oversikten over treningsstider for å finne hvilke tider som er åpne for kamper. Deretter må dere sjekke Banedagboka under Kalender, for å finne ut om det går kamp i den tiden dere ønsker. Bruk banesjef Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. til å sjekke om den tiden du ønsker å flytte til kan bruks til kamp.

Husk også å gi beskjed til oppsatt dommer om flytting. Dersom oppsatt dommer ikke kan dømme på ny dato, må lagleder selv finne ny dommer. Dommeroppsettet kommer medio april.

Til slutt må dere gi beskjed til laget som har ansvaret for kiosken den uken kampen var oppsatt, om at det ikke blir kamp og det laget som har ansvaret for uken dere flytter til, om at det kommer en ny kamp. Vaktliste for kiosken vil komme på denne linken.

Dommeroppsett
I de kampene hvor kretsen ikke har satt opp dommer, vil dommerveileder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. sette opp klubbdommere eller informere lagleder om at laget selv må skaffe dommer.

6- og 7årsserien
Det jobbes med hvilke retningslinjer som skal være gjeldene, og hvilke krav som stilles til arrangører. NFF Akershus har kontakt med arrangørklubber og det vil komme mer info om disse seriene og påmelding til klubbadressene i nær fremtid. Det som er sikkert - Man skal arrangere 6- og 7årsserien.

Voksne
Vi håper og jobber for at det gis grønt lys for seniorfotballen også. Oppsettene er klare. De publiseres så snart det gis grønt lys til å spille kamper.

Høstferie
mandag 28 september, 08:00 - 17:00

G 09 Rød - Blå (5A)
søndag 27 september, 16:00 - 17:00