Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

lorenskog kommuneKommunen har i dag sendt oss informasjon om regler som vil gjelde fra i natt kl 2400. Vi deler dette med våre medlemmer i Kurland FK slik at alle blir informert.

Vi viser til tidligere mailer med informasjon om strengere smittevernstiltak for Lørenskog og hvilke konsekvenser dette vil ha for idretten, da med henblikk til tiltakene som Oslo kommune har innført, med forventninger om at Lørenskog vil følge Oslo. Formannskapet har i dag behandlet og endret forskriften om forebygging av koronasmitten. Vedtakene trår i kraft fra kl 2400 natt til torsdag 12. november 2020.

Her følger en oppsummering av de viktigste vedtakene for idretten:

Breddeidrett for voksne

Fritidsaktiviteter (inkludert idrett) for voksne over 20 år innendørs og utendørs stanses. Idrettslagene oppfordres til å sørge for at dette overholdes. Å reise til andre kommuner for å delta på treninger, kamper, turneringer, konkurranser, samlinger eller lignende frarådes på det sterkeste også voksne.

Eliteidrett 

Eliteidrett kan gjennomføres uten publikum innendørs, og med publikum utendørs maks 200. Viktig at avstandskravet ivaretas.

Breddeidrett for barn og unge under 20 år

Treninger kan gå som normalt, men alle kamper, turneringer, konkurranser, samlinger eller lignende bør avlyses for å begrense nærkontakten med andre mennesker fra andre lag og kommuner.

Det inkluderer også treningskamper og seriekamper.

Å reise til andre kommuner for å delta på treninger, kamper, turneringer, konkurranser, samlinger eller lignende frarådes på det sterkeste.

Det oppfordres til å minimere bruken av garderober.

Det oppfordres til å minimere tilstedeværelse av personer som ikke er direkte knyttet til treningsaktiviteten.

Svømmehaller

Enkelte tilbud i svømmehaller holdes åpent. Det gjelder skolesvømming, svømmekurs og svømmetrening for barn og unge under 20 år og svømming for profesjonelle utøvere, rehabilitering og opptrening som tilbys individuelt eller i mindre grupper med arrangør og annen individuell behandling som det kan bestilles time til og hvor bad er en del av behandlingen. Svømming for publikum for øvrig stenges ned.

SNØ

Organisert aktivitet for barn og unge kan opprettholdes på SNØ – for eksempel hvis det er en skiklubb som har sine treninger på SNØ, Det samme gjelder for treninger som skjer i regi av skolene (eks. Wang). Det kommersielle aktivitetstilbudet på SNØ stenges ned.

Treningsstudioer

Alle treningsstudioer i kommunen stenges ned, dette gjelder også styrkerom i flerbrukshallene. Styrkerommene vil imidlertid kunne benyttes av organisert trening/kroppsøving for barn og unge under 20 år.

Se for øvrig nyhetssak om skjerpede smittevernstiltak som står på hjemmesiden vår: https://www.lorenskog.kommune.no/koronavirus/lokale-koronatiltak-i-lorenskog/ Vi har full forståelse for ulempene tiltakene medfører for idretten i Lørenskog. Samtidig er vi glade for at breddeidretten for barn og voksne kan fortsette med organiserte treninger. Ta gjerne kontakt om det er noe spørsmål.

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

Kommende kamper

Ingen hendelser

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 1456 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring