Duk november 2020Banegruppa har lagt ut duk på deler av arealene rundt banen. Hensikten er å begrense uønsket svinn av gummigranulat under vinterdrift. Da er det fint om duken får ligge i fred, og at en så langt det er mulig unngår trafikk på arealene som er dekket av duk.

Duken tåler at en går på den, bare en er litt forsiktig. Men spesielt i skråningen mot veien, bør vi unngå trafikk. Om alle ungene løper over duken på vei opp eller ned på banen, vil den flytte på seg, eller bli ødelagt. Fint om trenere/lagledere tar en runde på dette med sine spillere, så vi begrenser ferdsel på duken mest mulig.

Vi vil muligens legge ut enda litt mere duk, på kortsiden mot gasstankene. Kommunen har lovet oss å komme bortom i neste uke, for å hjelpe oss med å forankre duken litt bedre. Vi bruker kramper i kamstål, for å få duken til å holde seg på plass.

Formiddagstreff V/Oddrun
torsdag 26 november, 10:00 - 14:00