thumb Mål i vinteropplagBanegruppa forbereder vinteren, og vi har derfor plassert noen av målene våre i "opplag". 2 skt 7'er mål og 4 stk 5'er mål er plassert mot gjerdet bak gasstankene. Disse må få stå i fred, til over vinteren.

Vi gjør dette for å gjøre plass til brøyting når snøen kommer. Det bør ikke være noe problem for lagene i trenigssammenheng. Vi har fremdeles 4 stk 11'er mål, 4 stk 7'er mål og 4 stk 5'er mål på banen. I tilegg henger det 4 stk "mini-mål" på veggen av traktorgarasje/utstyrsbod. Og det finnes flere mobile og lettere "mini-mål" inne i utstyrsboden. Dersom noe absolutt  ta i bruk mål som er satt i vinteropplag, skal disse settes på plass der de stod, etter bruk.

Når vi nå først snakker om mål, vil banegruppa gjerne benytte annledningen til å minne alle på følgende:

• Alle mål skal opp på hjul, og ut på en av kortsidene av banen etter bruk
  • Målene skal plasseres pent side om side, med åpningen inn mot banen (ikke i en "haug" inni hverandre, eller på kryss og tvers)
  • Ikke sett mål foran brøyteskjæret til traktoren
  • Og selvsagt ikke foran traktorgarasjen

Generelt sett må alle som bruker banen ta mere annsvar, og rydde opp etter seg. Å rydde opp etter seg betyr også at mål må settes på plass. Selvsagt må alt fellesutstyr (baller, vester, kjegler o.l.) tilbake på plass i utstyrsboden etter bruk. Det forventes også at trener/lagleder sørger for at spillerne får med seg personlige effekter som drikkeflasker, luer, votter m.m. Når banegruppa må bruke snøfreser, er det kjedelig å få gjenglemte og nedsnødde effekter inn i freseren. Ting som havner inn i snøfreseren blir selvsagt ødelagt, er vi uheldige kan også freseren bli skadet.

Takket være en mild høst, har vi enda ikke dratt i gang undervarmen. Men snart kommer kuldegradene krypende, så det er nok like før.

Ikke mye banegruppa ber brukerne av anlegget om. Vi synes vel ikke det er for mye forlangt at folk rydder opp etter seg, og setter mål på plass, slik vi ber om. Vi satser på at dette går i orden, fra og med nå, så skal vi gjøre det vi kan for at banen blir fin å spille på også kommende vinter.

lørdag 23 januar, 10:00 - 14:00
lørdag 30 januar, 10:00 - 14:00