Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

Kurland FK avholder digitalt årsmøte i Teams torsdag 25. mars kl. 18.30. Vi må være 14 stykker for at møtet skal være beslutningsdyktig. De som ønsker å være med på møtet sender epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for påmelding. Dere vil da motta en epost med innkalling til digitalt årsmøte.

Alle organisasjonsledd kan, som følge av den ekstraordinære koronasituasjonen, beslutte å ikke avholde årsmøter med fysisk oppmøte, men i stedet gjennomføre disse digitalt. Dette kan gjennomføres på ulik måte. NIF anbefaler digitale årsmøter/ting ved bruk av Teams, og at organisasjonsleddene benytter den veiledningen som er utarbeidet for digitale årsmøter i idrettslag.

Dokumentene for årsmøtet publiseres torsdag 18.03.2021 på hjemmesiden og kan hentes av dere der. I tillegg vil alle påmeldt motta dokumentene på epost sammen med innkallingen.

Dersom noen har inkomnne forslag til ting de ønsker å ta opp må dette være styret i hende innen 11.03.2021 og forslagene kan sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Forslag, spørsmål, benkeforslag mv.  bør sendes inn på forhånd

Av hensyn til gjennomføringen bør styret i innkallingen henstille til at de medlemmer som har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene om å oversende disse til styret på e-post før årsmøtet. Man kan ikke avskjære spørsmål eller alternative forslag under årsmøtet, men kjennskap til dette på forhånd vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

Det samme gjelder dersom det fremmes andre kandidater til tillitsverv enn de som fremgår av valgkomiteens innstilling (benkeforslag). I så fall  skal det gjennomføres skriftlig avstemming.

Vel møtt til årsmøtet i Kurland Fotballklubb.

 

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

Kommende kamper

Ingen hendelser

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 1041 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring